Gynevacot lehet már kapni? Valaki tudja, irja meg nekem. (tudásbázis)
Remélem, hölgyeim, észleltétek, hogy már lehet kapni a Gynevacot. Sajnos, sok patikában elhajtják a pacienst, azt mondják nekik, hogy kivonték a forgalomból, meg hogy nem tudják megrendelni, de mindez nem igaz!
Üdvözlettel
Erazmusz
elhiszem, csak először azt hittem, egy fórumozó kapta ezt a levelet a doktornőtől, s csak bemásolta ide.
Most néztem meg, hogy valójában ki vagy! :)
köszönöm a választod, s várom nagyon az injekciót.
:)
észleltem :)
Kedves Hölgyem!
Várhatóan novemberben lesz újra forgalomban a Gynevac. (Az Országos Intézettol függ végso soron.) A gyártása már befejeződött, a bevizsgálása tart. Akkor minden patikában kapható lesz, amelyik megrendeli a Hungaropharma nagykertol. A honlapon piros betukkel lesz kiírva azonnal, amint kapható.
Amit "kintről" behozattak, az nem a Gynevac, hanem az "ikertestvére", aminek az a baja, hogy 1 doboz 2 és félszer annyiba kerül, mint a Gynevac és 1 dobozban mindössze 1/4 mennyiségű hatóanyag van, vagyis ha ugyanannyit akartok venni, hogy ugyanolyan hatása legyen, akkor az 10-szer annyiba kerül!
Üdvözlettel
Dr Lázár Erika
Én úgy tudom, hogy igen!
Bár a mi gyógyszertárunkban "kintről" is behozatták.
További ajánlott fórumok:
- Ki tudja hol lehet kapni "Mézeskalács fűszerkeverék"-et?
- Tudja valaki, hogy lehet-e olyan műanyag dobozt kapni, amiből meleg hatására nem oldódnak ki káros anyagok? Esetleg bioműanyagból?
- Tudja valaki annak a palacsintának a receptjét, amit a strandokon lehet kapni?
- Tudja valaki, hogy hol lehet kapni masala-t?
- Tudja valaki hol lehet kapni azt a gázon készíthető fém tallér sütőt?
- Tudja valaki hol lehet kapni olyan speciális párnát ami segít megelőzni az alvásnál kialakult ráncokat?