GYES - mikor kerül kifizetésre visszamenőleg? (tudásbázis kérdés)
Semmi baj, nem rosszból mondtam, csak segítségként, mert több szem többet lát, több ember, több segítség.
Szia.
Ezt a szokásos Csp fórumban is kérdezhetted volna, talán sokkal többen segítettek volna.
Véleményem szerint bitosan nem kaphatod meg, mert a bérszámfejtés már megtörtént és ha hiánypótlásra van szükség, mint a te esetedben, akkor újra indul az ügyintézési határidő.
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani nekem mikor kerül kifizetésre visszamenőleg a gyesem? Ha: kislányom február elsején töltötte a 2 éves kort. De csak e hónapban tudtam beadni a papírt, megérkezett a határozat, holnap még egyszer be kell adnom a személyi és a taj kártya másolatát mert a kedves ügyintéző úgy fest lefelejtette.
Még e hónapban megkapom vagy csak a következő hónapban visszamenőleg?
További ajánlott fórumok:
- Márciusban készülök visszamenni dolgozni, akkor telik le a GYED-em, és márciustól már GYES-en leszek így. GYES alatt felmondhatnak?
- Kezdte már valaki úgy gyesről visszamenetelét, hogy ki volt írva táppénzre a kisfia mellé?
- Gyes és családi kifizetését, mivel a MÁK utalja szerintetek januárba jön vagy decemberben megkapjuk?
- Hogyan járok legjobban ha a GYES után a régi munkahelyre nem szeretnék visszamenni?
- Ha gyesről megyek vissza dolgozni, hány évre visszamenőleg adják ki a szabadságot?
- Ha júliusba lejár a gyes és a kisfiam csak szeptemberbe kezdi az ovit, mikor kell visszamenni dolgozni? Maradhatok vele addig?