Gyerekprogramok Budapesten (beszélgetés)
A elevenparkban nem voltam még nyáron, úgyhogy nem tudom, melegben milyen, egyébként viszont nagyon jó.
A vidámparkot tavaly nagyon élvezte a kislányom 3.5 évesen, a honlapon meg lehet nézni, hogy melyik játékok használhatóak 140 cm alatti gyerekkel, elég sok egyébként. Karszalagos rendszer van, tehát annyiszor ültök fel mindenre ahányszor akartok.
elevenparkot próbáltátok már?
épp a minap olvastam vmelyik fórumon, hogy mostanában nem az igazi, mert nincs megoldva a szellőzés-klimatizálás. tudsz erről valamit?
strandra sem szeretnénk, igaz nem mondtam, de másnap meg indulunk a balcsira, úgyhogy ott majd lesz elég strandolás. remélem :-)
vidámpark már 4 évesen élvezhető? azt tudom, hogy elég drága a jegy, de vajon ki is tudja használni? (mi felnőttek nem vagyunk oda érte...)
sziasztok!
gyerekeknek való programokat keresek Pesten.
Olyat, ami
- max. fél napot vesz igénybe
- minden gyereknek élvezhető (4-8 évesekkel mennénk, csak fiúk!)
- hétvégén is nyitva van
- nem túl költséges (itt arra gondolok, hogy pl. a családi belépőnk ne legyen azért tízezer körül :-S, vagy a parkolás ne kerüljön ezrekbe)
Vidékről megyünk fel és egy napot töltünk Pesten, olyanokra gondolok itt mint pl. állatkert, tropicarium, de ezekben már voltunk, úgyhogy újakat keresek.
köszi az ötleteket!