Gyerek elhelyezés (beszélgetés)
Ha nagyon eldurvul a helyzet, vedd fel diktafonra. Jól jöhet még, mert ha bírságra mentek akkor ma született bárány lesz.
Menjen ő a házból, ha annyira nem jó neki veled.
Ha azt monjda megveszi a részedet és menj vagy menjetek el és majd fizetgeti, akkor ügyvéd nélkül semmit ne írj alá, őst, ne is menj bele. Egy anyuka hasonlóan járt itt a hoxán.
Egyelőre nem fenyeget a veszély, valószínűleg csak hisztizik, mert változott a helyzet, már nincs terülj-terülj asztalkám, ezt nehezen viseli.
Válás, vagyonmegosztás esetén az a fél maradhat a lakásban, amelyik ki tudja a másikat vásárolni.
Jó lenne, ha elérnéd nála, hogy ne viselkedjen állat módra :(
A lakásból nem rakhat ki, a gyereket is valószínűleg nálad helyezi el a bíróság, ő pedig tartásdíjat fog fizetni. Am. bocs, hogy ezt írom, de sztem nem normális, összetehetné a kezét, hogy
1. világra hoztad a gyermekét
2. ápolod az édesanyját
3. nem várod el tőle, hogy ő teremtsen meg mindent és te otthon vagy, hanem törődsz azzal is, hogy a hiteleteket mihamarabb rendezzétek.
:D Vicces a párod.:)3 műszak+gyerek+háztartás. Hogyhogy nem tudsz mindenben 100%-os lenni??? Nahát!:D:D:D
Talán kipróbálhatná ő is. Én is megmondanám neki hogy ha valami nem tetszik akkor vegye fel a férfi jelmezt és keressen annyi pénzt hogy eltartson titeket.
Egyébként nem tud semmit tenni azon kívül hogy bánt téged a csesztetésével. A gyereket nem ítélik csak úgy az apának és a helyzetét az is nehezíti hogy nem is voltatok házasok. Tényleg drogoznod kéne és innod és minden nap hülyére verni a gyereket hogy neki ítéljék. A házból meg nem tud kitenni, hiszen a fele a tiéd. De ha a helyzet elfajul akkor egy jó ügyvéddel te őt igen ha kiskorú még a gyerek!:D Úgyhogy csavarja magát a szőnyegbe és ott vergődjön!:D
a lakásból semmiféleképpen nem akarok kimenni,
csak szegény gyereket sajnálom hogy ezt át kell élnie.
Tudom van egy pár ilyen téma de mindegyik alapja más.
Nálunk élettársi viszony volt a gyermek 3,5 éves most mentem vissza dolgozni gyes után (lakáshitelünk van és nem maradhattam volna otthon) azóta a párom szerint elhanyagolom a háztartást és idézem nem vagyok háziasszony teljes mértékben. 3műszakba dolgozom. ha itthon vagyok hétvégén vagy azért ordított mert nem játszom a gyerekkel vagy mert ha éppen játszottam vele miért nem takarítok vagy főzök stb . aztán kiborult és azt mondta kirak a lakásból (ami kettőnk nevén van) és a gyerek marad nála
mit tehetek ilyen esetben?
köszönöm a válaszokat
További ajánlott fórumok:
- Gyerek elhelyezési per
- Két kisgyerek elhelyezése - ugyanabba, vagy külön szobába költöztessem őket?
- Ház és gyerek elhelyezés
- Hogyan lehet elintézni egy 14 éves gyerek másik szülőnél való elhelyezését?
- Gyerek elhelyezése..
- A gyerekek elhelyezését hivatalossá lehet tenni valamilyen módon, amíg a szülők el nem válnak?