GYED utáni munkába állás, illetve járó szabadság (beszélgetős fórum)
Nekem is gyanus, hgy ez keves...
En is utanakerdeztem, mert nemvok jaratos ezekben.
Bizti lesz itt is valaki, aki tudja :)
Üdvözletem!
A kérdésem az lenne én ez év szeptemberig gyeden vagyok 3.gyermekemmel szeptemberig után gyes alatt vissza megyek a munkáltatómhoz dolgozni!
Kiszámoltattam a felhalmozott szabadságaimat ő szerintük 26 nap!
Szerintem ez kevés!
A korom által mivel 32 vagyok a 20 szabira pluszba jön 3 nap ez megis felel a tgyás illetve a gyed félévére
a 2013 2014 2015re jár a gyerek után 7 nap vagyis az 21 nap ez összesen már 43 nap illetve még nm számoltam bele hogy 2013februárjig a részarányos szabimból menyi maradt mert azt tudom hogy tartós tpkor nincs szabi!
Viszont most tudtam meg hogy minden évbe a munkáltatónál nyilatkozni kell a gyereke után járó szabi miatt erre a munkáltató nem hozta fel a figyelmemet!valószínű ezt így nem is számolta bele vagy esetleg csak a 2013 évre gondolom!Ilyenkor mi a teendőm?
Köszönöm előre is válaszokat!
Szép napot!
További ajánlott fórumok:
- Van felmondási idő, illetve mennyi szabadságot fizetnek ki az alábbi esetben?
- Ha a hó miatt nem tudok munkába menni, az szabadságból megy, vagy úgymond vis major eset, és így fizetett nap kategória?
- GYES után szabadságon vagy munkában?Avagy hogyan tovább?
- Visszatérés munkába gyed után: milyen verziók vannak a felgyűlt szabadságot illetőleg?
- Betegszabadság után holnap már mennék dolgozni, de még nem kaptam meg az igazolást, hogy munkába állhatok. Mi a teendő?
- Gyedről munkába..szabadság számolásban tud valaki segiteni?