GYED után vissza a munkahelyre. Könyvelők, munkajogosok szaktudását kérném (beszélgetés)
1. igen
2. igen
3. amit leirtál, de nem köthetsz ki semmit, az későbbi. ( illetve előre is megállapodhattok, de akkor nagyon toleráns a főnököd)
4. a bruttót arányositsd, és néz bérkalkulátort a googlban.
5. megbeszélés kérdése.
6. a Szabit a régi munkaidővel. Váltasd meg, és addig a 8-órásod él.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Szept. 2- án megyek vissza a munkahelyemre egyeztetni, mivel a kislányom bölcsis lett és szeretnék visszamenni dolgozni. Szeretném, ha kiokosítanátok engem.
Szóval kérdéseim volnának.
1 Dolgozhatnék-e GYES mellet 8 órában?
2.Egyáltalán visszavehetnek- e kisebb munkaidővel és más munkapozíció betöltésével. (Én ilyet hallottam, hogy nem.)
3. Ha elválalom a 6 órás munkaidőt mivel jár? Szerződésmódosítás stb. Kiköthetem, hogy miután a gyerek óvodás lett az eredeti munkaórában dolgozzak, min. a régi fizetésért? De ez megbeszélés tárgyát képezi.
4. Ha bruttó 245 000Ft-ot kaptam mikor eljöttem -nettó 141 000 Ft, most mennyit kapnék nettóba, ha elválalom a 6, v. a 4 órás munkaidőt.
5. Egyáltalán ha elvállalom a 6 órás munkaidőt, a fizetésemet a 8 órás munkaidőből számolják, vagy megbeszélés kérdése.
6. Szabadság? Hogyan jár a két évre, ill. mennyit fizetnek ki ha 6 órába megyek vissza, de kiveszem a szabikat? A régi munkaidővel számolják a szabit?
Ill. milyen váratlan kérdések jöhetnek elő, amikre fel kell készülnöm? Mire kell vigyáznom? Nem szeretem a váratlan helyzeteket, a hirtelen döntéseket.
Egyenlőre ennyi jutott az eszembe.
Ha lehet úgy írjatok, hogy értsem is a dolgokat.
Előre is köszönöm a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- Hány órát dolgoztál ma? (a munkahelyeden)