Grízgaluska titka recept
A Grízgaluska titka hozzávalói:7 evőkanál étkezési búzadara
fél teáskanál só
morzsolt petrezselyem
fél dl olaj vagy olvasztott sertészsír
1 darab tojás
A Grízgaluska titka elkészítési módja:
A tojáat felverjük sóval,belekanalazzuk a darát, végül rálocsoljuk az olajat és villával (ez fontos) jól összekeverjük. Ne erősen! Keverés után 15 percre tedd be a hűtőbe, majd teáskanál segítségével szaggasd bele a levesbe akkor, amikor az már kész, de még a lángon pöszörög. Főzd a levessel együtt még két-három percig, majd zárd el a lángot és fedő alatt hagyd az egészet újabb tíz percig. Ekkor tálalhatod.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: minerva223, 2019. jan. 2. 13:00
A grízgaluska titka elkészítési módja és hozzávalói.