Gorenje mosógép esetén mi a funkciója az előmosással jelölt mosószer-adagolónak? (tudásbázis)
Nagyon elgondolkodtató ez:)))
A kép mellett nem írja,h az öblitővel mi legyen?Az hová kerül?
Nekem is (más gépem van) 3 rekeszem van,a bal az előmosás,középen öblítés,jobbra főmosás.De nekem nem lehet oldalfalat emelgetni.Bár az a rész épp érthető.
Csinálj próbát.(ha más nem ír okosabbat)Tegyél a balba az előmosáshoz,a jobba a főmosáshoz,és ha felvette a vizet,nézd meg h honnan vitte ki a víz a mosószert.Ha nem jó,legfeljebb egy adagot elbuktál.
De a takarékosság miatt mindezt pici szerrel is csinálhatod,persze veszteség vízből így is lesz.Remélem amíg ezt írtam,más már megírta a megoldást:)))
Mi nemreg vettunk w6523/s tipusut, hat...utalom.
Nem lehet eligazodni a gombokon, hosszuak a programok, nem tudom osszevalogatni a funkciokat, es ugy nyavog mint egy macska.
Szerintem fordítási hiba.
"Ha az előmosást választja, csak a mosás adagolóba helyezzen mosóport."
helyett
"Ha az előmosást választja, csak az előmosás adagolóba helyezzen mosóport."
volna logikus.
Próbáltam nézegetni más nyelvű változatokat, románt és oroszt találtam még, de azoknál nincs ez a rész. Mintha csak a magyarba tették volna ezt bele.
Most látom, hogy nem működik a link. Kivágtam azt az oldalt: [link]
Most vettünk Gorenje w6402/s mosógépet és nem nagyon értem a használati útmutatóban a mosószer adagoló leírását. Itt a 42. Oldal: [link]
Elvileg 3 rekesz van: a főmosás, öblítő, előmosàs. A gépen van egy gomb, amin lehet előmosást választani bizonyos programokhoz. A leírás ezt írja: "Ha az előmosást választja, csak a
mosás adagolóba helyezzen mosóport." Ennek fényében nem értem, hogy az előmosás adagolóba mikor kell tennem mosószert, ha akkor nem, ha az előmosást választom. Van valakinek ötlete?
További ajánlott fórumok:
- A modern kori házasságnak tulajdonképp mi a funkciója?
- Mi jelent a Facebook "megbökés" funkciója?
- Mire használjátok a mikrohullámú sütő grill funkcióját?
- Felcserélődött az egér jobb és bal gomjának a funkciója! Segítenétek?
- Van ennek valami különösebb funkciója? Valaki találkozott már ilyennel?
- Tudja valaki mi a funkciója a laptopon az a kis nyilás amire az van ráirva dummy card?