Gördül a vasutas sztrájk. Információk egymásnak egymástól. (beszélgetés)
Képzeljétek ma félúton bejelentették h csak Gyuláig megy a vonat.Vagyis feleslegesen mentünk "be" :S mert nem jutunk el a suliba
De aztán kiderült h mégis megy a vonat de akkor már leszálltunk h akk megyünk busszal haza.
Most pedig rendesen járnak...
Ez így nagyon érdekes :S
Az üzemkezdet időpontja területenként eltérő, 0 és 6 óra között lehet, e szerint a határozatlan ideig tartó, úgynevezett gördülő sztrájk eltérő időpontokban kezdődhet.
most olvastam...
Hát nálunk amúgy nem sűrűn van sztrájk.
A jómúltkor amikor az a nagy sztrájk volt nálunk akkor is mentek a vonatok.
Lehet, hogy neked semmivel, de azoknak igen, akiknél most fogják elbontani a sineket.
Ettől függetlenül a hátam közepére sem kívánom az egészet, mert nem fogok tudni eljutni Pestre :(
Ma reggel azt mondták, hogy már akár a héten lehet rá számítani, de nem mondja meg, hogy mikor és hol. Néha az az érzésem, ő sem tudja, mit is akar.
Riporter kérdése: Ön szerint az utasok megértőek lesznek?
Válasz (az "áldott jó emberé" ): Maximálisan, hiszen az ő érdekükben történik.
Csak egy hétig járjon ő dolgozni vonattal, átszállással, csatlakozással + felsővezeték szakadásokkal, késésekkel, sztrájkokkal, majd beszéljen a megértésről.
Pedig lesz. Amikor lehül az idő, a vasutasok mozgolódnak.
Én csak azt kívánom nekik, hogy legyen az ő életükben is akkora felfordulás, mint amit ők okoznak nekem most már igencsak rendszeresen.
Ha egyszer sztrájkolnak, megértem, de ez már menetrendszerinti lett (nem úgy, mint a vonatok).
Szóval én már előre stresszelek ettől az egésztől.
Én is örülök ennek a fórumnak hiszen én is minden nap vonatozok.
De én nem tudok semmiféle sztrájkról.
Az ATV-n a mostani hétvégét emlegette, meg azt, hogy sok helyen sok kis sztrájk lesz.
Egyébként én az állomáson a pénztárban szoktam megkérdezni, hogy mit tudnak a sztrájkokról, és azt a választ szoktam kapni, hogy ők is a rádióból tudják, meg abból, ha nem jön a vonat.
Mivel ez az "áldott jó ember" = Gaskó meghírdette a szezonális vasutas-sztrájkot, gondoltam, hátha jobban tudunk így tájékozódni, hogy mikor hol tervezik.
Vasutasokat is várok.
További ajánlott fórumok:
- Küldjetek jelet egymásnak...
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!