Gondolatok a Rákellenes Világnap alkalmából, illetve után (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gondolatok a Rákellenes Világnap alkalmából, illetve után
csak kár hogy halvány fogalmuk sincs a daganatos betegségekről és órba szájba mérgezik az embereket ..
Az "én orvosom "akit a cikkem elején említettem, nagyon lelkiismeretes a munkájában, és nagy együttérzéssel van az emberek iránt, szüleim betegségében segített amit csak lehetett, így ismertük meg egymást.Gondolataim leírásával ismereteket szerettem volna megosztani ,hangsúlyozni az odafigyelés, a megelőzés fontosságát.
Tudom,hogy nagyon összetett ez a téma.
Köszönöm az eddigi hozzászólásotokat.
A pénz mindenkinek egy jó próbatét!
Ez valóban egy külön fórum téma lenne, mert ebben a kérdésben sajnos nem csak az orvosok, hanem a közemberek is résztvevők. :(
Nagyon sokszor tapasztalom, hogy hivatalosan elhangzik, figyeljünk magunkra önellenőrzéssel, h valami eltérőt tapasztalunk magunkon forduljunk orvoshoz. Igen, de amikor elmegy valaki nem egyszer tapasztaltam, szinte kidobják mit zavarja az orvost ilyen ostobasággal.
Fokozhatnám, ha diagnosztizálják a rákot akkor sem figyelik kellően. Élő példa az öcsém, megműtötték a tüdejét, majd azt mondták neki gyógyult. Ő abban a hitben is volt, még elő nem jöttek az áttétek, és a hasisebész mondta a tüdő műtét után utókezelés kellett volna. Tehát figyelhet valaki magára, ha az embert futószagon lévő darabárúnak tekintik. Tisztelet a kivételnek, aki mindig akad.
...de sajnos gyakran a pénz = tisztességes ellátás, ha nincs akkor sajnálják, így járt. :(
A betegségek legnagyobb része anyai ágról örökölhetőek tovább a kutatók szerint.
Édesanyám több éve, hogy a mellrákból felgyógyult, azóta is tünetmentesen! Pedig két orvos is LEMONDOTT édesanyámról a Kék golyó nevű kórházban, ahol a rákos betegek fekszenek! Hívő ember lévén ezt nem fogadtam el! Az Úr Jézushoz könyörögtem, hogy ne vegye el Tőlem az édesanyámat! Az Úr Jézus Meghallgatta a könyörgésemet! Az egyik orvosnak le kellett ülnie a megdöbbenéstől, mert képtelen volt elhinni, ahogy az áttétek nyomtalanul eltűntek! kétszer is beküldték mammográfiára édesanyámat! 100%-os papírja van arról, hogy MEGGYÓGYULT!
Szeretettel ajánlom a Krisztus Szeretete Egyház INGYENES Gyógyító Alkalmait! Nagyon hálás vagyok Istennek, hogy meggyógyította az édesanyámat, és újból van az élethez ereje! Budapesten a XX. kerületben, a Török Flóris utca 76. szám alatt található az épület. A volt Tátra mozi helyén, a rendőrség mellett!
Egészségben és Szeretetben Gazdag Áldást Kívánok Neked! És nagyon fontos, hogy NEM az számít, amivel az orvosok ijesztgetnek Téged, ahogy az édesanyámmal is tették, hanem az, hogy miben akarsz hinni! Abban, hogy beteg vagy, vagy abban, hogy teljesen egészséges!
:)))
Ugrás a teljes írásra: Gondolatok a Rákellenes Világnap alkalmából, illetve után
További ajánlott fórumok:
- Mi volt ma az első gondolatod?
- Hajnali gondolatok
- A közelgő pi-nap alkalmából (3.14) pi-vel kezdődő szavakat írjatok (legalább 314-et)
- Filozófiai gondolatok az Életről, önmagunkról.
- Ma reggel, mikor felébredtem, az első gondolatom az volt......
- Közelgő Valentin nap alkalmából írj szép idézeteket, gondolatokat!