Gondok a láthatással (beszélgetés)
Tudom, hogy nem viheti el! De mivel édesapám nem engedi be a házba ott nem tudom biztosítani a Kapcsolattartást. De valahogy meg kell oldanom. Különben feljelent hogy nem lathatja. Ezért engedem el. De nem szeretném elengedni. Ezért keresnék egy másik helyet. De semmi nincs abba a kisvarosba ahol eltölthetnék azt az időt.
Mult vasárnap pedig kijelentette hogy mivel csak 10-14 óráig engedtem a láthatást / Ahogy egyebkent is a bírósági határozatban le van írva/ és nem egész napra vihette el, ezért elmegy a bíróságra és az ügyvédjével kérvényezni fogják a lathatás módosítását. A tárgyalásra pedig jol készüljek fel mert tönkre fog tenni és megfog alázni amennyire csak lehet.
A bírósági határozat 2014. 02. 27-től jogerős. Azt 2 évig nem változtatják meg! Még akkor is lebeszélt róla a gyámügy amikor korlátozást kértem amiatt mert megütött hogy úgy sincs sok esély arra hogy pert nyerhetek a határozat miatt.
Igen!! + éves koráig nem viheti. DEEE utánna is lehet kérni,mivel nem elfogadható a férj magatartása.
Nézz be ide..sok minden van!
Sziasztok! Tippeket ötleteket szeretnék kérni.
Van nekem egy akadékoskodó, gonosz, rossz, fenyegetőző ex férjem. A gyerek születése előtt elváltunk. De születése óta ragaszkodik hozzá. 17 hónapos korág nem fizetett gyerektartást.Bíróságra vittem a dolgot. Az elmaradt tartasdijjat 3000 Ft val fizeti.... A gyt-ra 15 000 ft sirt ki magának. Na nem is ez a lényeg. De ezt az összeget sem fizeti rendszeresen... De elég rugalmas vagyok. Aranylag jo volt a viszonyunk mind addig amig egy heves vita közben megütött. Láthatáson. A szüleim házában. Van lesz volt belole gyámugy rendőrség bíróság. Az édesapam nem engedi be a házba.. Ezek után. Volt hogy a helyi csaladsegítőben lathatta a gyereket aki még Nincs 2 éves. De akkor munkát kapott, igy a hetkoznapok kilőve. nem is volt gond a nyáron. Jó idő volt. Mehettek jatszótérre fagyizni, strandra stb. De jön a rossz idő. Az apuka 50 km el tavolabb él. Mi pedig egy kisvárosban. Volt... De mar nincs játszóház ahova vihetné. Van egy családi napközi, de ott sem vállalták a vasárnapi nyitva tartast egy gyerek miatt. Mert ugyanis a láthatást a bíróság minden héten vasárnapra hatarozta meg 10-14 óráig. Nem Akarom,hogy minden héten amig ilyen kicsi a gyerek elvigye az apja magához olyan messze. Viszont itt semmi nincs ahova mehetnének.
Kérlek adjatok valami ötletet hogy hova mehetnének arra a 4 órahosszára.