Gond lehet a babára nézve? (tudásbázis)
Igen, ismerős se venné a lelkére, ha lenne valami...neki is jobb így, streszeléstől csak rosszabb. Vele se volt semmi olyan annyira nagyon komoly. De 36-ig lesz. Viszont talán kórházfüggő is ez, a városom kórházában ezt el nem tudnám képzelni, ismerős már görcsölt, hazaküldték. Másnap este vittem be, akkor meg lecseszte nővér, hogy marad...meg is szült pár órával később.
Én meg nem nyilatkozom, a kismamaagy biztos más, nem ítélkezem;lehet, rosszabb leszek :)
Ebben nem feltétlenül adok igazat. A normális kórházakban pl egy kismama hetekig is bent feküdhet, ha nagyon aggódik valami miatt. Ha nem lenne vissza nekem még 16 hét, akkor én is bevállalnám, mert igazi paramami vagyok (sajnos) és néha jobb lenne az állandó orvosi felügyelet. :) Csak én nem írok ki minden héten fórumot róla, mert megértettem elsőre is az orvosomat. Van olyan ismerősöm, aki már 4 hete bent fekszik, mert a dokik jobbnak látták, mivel nem stresszel annyit a kórházban. Valószínűleg szülésig itt is marad. Amúgy többször is feküdt bent pár hétig.
Ezért írtam a csajnak, hogy akkor beszélje meg a dokival és feküdjön be, aztàn őket traktálja a csomójával napi szinten. De az ilyeneket ott is kinézik, mert ennyire értetlenekhez a dokiknak és az ápolóknak sincs már idegzete.
De amúgy a kórház rész szigorúan az én tapasztalatom az adott helyen, ahova járok. Lehet máshol kivágják simán. De nála a pszichiátria sem segítene, mert az én véleményem szerint csak totàl buta. Azzal meg nem lehet mit kezdeni már ennyi idősen
Max. a pszicihátriára lehetne befeküdnie.
Amúgy meg mûtétek után 1-3 nappal repül a beteg... majd otthon lábadozzon.
Ez gyógyíthatatlan, nincs rá tabletta.
Azt írtad, volt mintavétel ezekbőla csomókból.
Sőt, azt is írtad már, hogy a nőgyógyásznak is említetted/mutattad, és nem mondott semmi aggasztót
Akkor összegezve a legújabb fórumodik: nem vagy rákos, nem árthat a babának, nem lesz baja a terhességednek, a véreredmény is azért nem mutat semmit, mert nincs bajod, a doki mindent úgy ért, ahogy mondja..már rég közölte volna, ha baj van. A következő véreredményben is lehet eltérés, de már azt is leírta mindenki, hogy nem lényeg. A terhesgondozás azért van, hogy időben kiszűrjenek mindent. Ha ennyire nem hiszel se a dokinak, se itt senkinek, akkor minek nyitogatot a fórumokat? Unatkozol? Szivatásból? Feltűnési viszketegség miatt? Ennyira buta vagy? Bár az összes fórumod erre utal. Feküdj be a kórházba és akkor ott húzd fel a népet. Vagy te vagy az, akivel bent voltam? Volt egy pár ilyen, akit csak felcsináltak és gőze sem volt arról, hogy mi is a helyzet. Azt se tudta, hogy egy hüvelykúppal mihez kell kezdeni. Az írásaid alapján te is ilyen vagy.
Persze, most oltári bunkó vagyok, de a drága Rannochia után te vagy itt a másik, aki kiakasztóan buta és kifogásokat gyárt és nyitja a sok fórumot, ráadául ugyanabban a témában.
További ajánlott fórumok:
- Emlékeztek még a Moncsicsi babára? Lehet még valahol olyat vásárolni?
- Ez kihatással lehet ez a terhességre és a babára?
- Ha már ezelőtt vagy 16 éve átestem a toxoplazmózis fertőzésen, kell aggódnom a három kutyánktól? Lehet símogatni? És a babára veszélyes-e?
- A terhesség első harmadában milyen vírus lehet veszélyes a babára?
- 74/80-as fiú babára keresztelő/ünneplő/alkalmi ruhát hol lehet kapni (leginkább webáruház)?
- Szedett valaki közületek Prozacot terhesség alatt? Ha igen, lett valami káros hatása a babára nézve?