Gombás sonkás metélt recept

200g tömlős sajt
10 dkg főtt sonka
20 dkg gomba
30 dkg száraz szélesmetélt tészta
2 evőkanál tej
1 nagyobb darab margarin vagy vaj
1 gerezd fokhagyma
frissen őrölt feketebors
friss vágott petrezselyem
A Gombás sonkás metélt elkészítési módja:
Főzzük ki a tésztát . Serpenyőben melegítsük meg a margarint, nyomjuk bele a fokhagymát, adjuk hozzá a szeletekre vágott gombát, pirítsuk míg meg nem puhul a gomba. Adjuk hozzá a felvagdalt sonkát, a tejet és a tömlős sajtot. Melegítsük amíg a sajt jól fel nem olvad, a tej fel nem melegszik. Frissen őrölt feketeborssal fűszerezzük, kevéske frissen vágott zöld petrezselyemmel megszórjuk. A tésztával összekeverve azonnal tálaljuk.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2016. márc. 29. 20:57
A gombás sonkás metélt elkészítési módja és hozzávalói.