Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Gombás - sajtos pulykamell recept

Gombás - sajtos pulykamell recept

Kalória kev
Zsírtartalom nem tom
Szénhidráttartalom nem tom

A Gombás - sajtos pulykamell hozzávalói:
pulykamellfilé szeletek ( személyenként kb 3 szelet)
gomba 1 kg
1 csom márványsajtkrém
1 hagyma
1 nagy doboz tejföl
olaj ( fokhagymással szeretem)
vegeta, bors,kedvenc fűszereid


A Gombás - sajtos pulykamell elkészítési módja:
A pulykemell szeleteket jól kiklopfolom, vegetával, borsal fűszerezem és az olajjal bepácolom 1 napra. A gombából, hagymával pörköltet készítek, paprika nélkül, szép szeletekre vágva. Közben a márványsajtkrémet kikeverem a tejföllel,és ezt a mártást összeforralom a gombapörkivel. - Másnap nagyon pici olajon megsütöm a naturszelet mellfilét( lapáttal nyomogatom). Amikor mind két oldala megsül ( ez nagyon hamar bekövetkezik),rá szedek a gombás mártásból,fedő alatt együtt melegszik, és saját natur salátámból szedek a tányérra, majd arra szedem ki ezt a husit. Nagyon finom, egyszerü-még ha leírva nem is annak néz ki.FRISSEN KELL ENNI, ANNYIT SÜSS AMENNYIT MEGESZTEK

Saját sali recept:
- paradicsom, paprika, uborka, hagyma,csikokra vágott répa,csíkokra vágott fejes káposzta, feta sajt,olivabogyó, és általában minden amilyen zöldárum van otthon és a család szereti.
Öntetnek az olajjal -ecettel- vízzel elkészítendő foghagymás kész alapporból készítem.
Isteni


Kategória: Húsételek receptjei


A gombás - sajtos pulykamell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook