Gmail levelezésnél látja az első levelet, akinek továbbítva küldöm? (tudásbázis)
Húúú,kipróbáltam..nem tudja elolvasni,csak a neki szánt módosítottat.Annyit ír ki,hogy volt egy előző(from to) levélváltás mással,de a szöveget nem
Köszönöm
Egyébként pofonegyszerű. Hozzál létre magadnak is egy másik gmail-os címet is, és próbáld ki, majd meglátod..
De én nem koptatom úgymond a számat.
Figyi!
Nekem nem hiszed el? Akkor minek koptatom úgymond a számat?
Nekem több gmail-es címem van, és kipróbáltam, a többi nem megy át.
De ha nem hiszed el, akkor csak őrlődj..
Nem megy el a többi, most kipróbáltam a másik gmail-os levelezési címemmel is..
Elküldtem egy több részletes e-mail egyik részét a másik gmail-os címemre, és a többi nem ment át, csak az az egy..
Azt hiszem,ciki...
Ismerősömnek írtam,csatoltam egy fényképet.
A továbbítás gombra kattintottam,kicsit módosítottam a szövegen,beírtam a címzettet,és elküldtem.Látja az első levelet az,akinek a másodikat küldtem?
Az elküldött üzenetekben úgy szerepel,hogy én,Zsuzsa,Éva...
Átküldtem eg lányom freemailjére,nem látszik.Az egészet a gmailemre,ott minden látszik.
Figyelmetlen voltam,nagy probléma nem lesz,ugyanazt küldtem volna mindkettőnek,két sor kivételével.
Ildi
További ajánlott fórumok:
- Erotikus levelezés
- Ha az emberek a párjuk összes mozzanatáról, beszélgetéséről, levelezéseiről, akár gondolatairól tudnának, vajon hányan maradnának együtt?
- Ti vissza szoktátok olvasni a régi e-mailes levelezéseiteket, sms-eket? Amik azoktól jöttek, akik fontosak nektek?
- Tudnátok nekem egy e-mail vagy egy levelezési címet adni adócsalás bejelentéséhez?
- Ha van valakinek levelezési címe, akkor a leveleket erre a címre kellene küldeni a cégeknek nem?
- A citromail-ből küldtem egy levelet, megnéztem az elküldött leveleknél, de ott nem látni annak a cimét akinek írtam! Miért?