Gilmore girls rajongók ide (beszélgetés)
Én is szeretem a Gilmore lányokat..:D
Beindult már itt is a 7. évad,de az utolsó 2 részről lemaradtam:(
na addig még lesz miért lerágni a körmeidet :)))
Köszi,Camille,álmatlan éjszakáim máris felére csökkentek:D
Pussz,Lolita:)
A rajongó jelző enyhén túlzás rám nézve, de ha ez megy, sokszor ottragadok előtte. Lorelai-t nagyon csípem, de Roryt ki nem állhatom, idegesít. :-/
akkor megsúgom, hogy nem marad vele!! :))) de a poént nem fogom lelőni :DD
Sziasztok!
Nekem mind a 6 évad megvan eredeti dvd-n,és remélem,lesz folytatás,mert Lorelai nem maradhat Christopherrel....:((((
UGYE??????
Miattuk szeretném,hogy egyszer lányom szülessen!:) Vagy ez csak film?
Nagyon szeretem énis, csak már láttam, és bár imádtam, másodszorra már kevésbé köt le. :P
Sziasztok!
Én is nemrég keztem el nézni a viasat-on,és nagyon tetszik.Alig várom a következő adást, legszívesebben de+du nézném.
Én nem rég kezdtem el nézni a viasaton és már elhatároztam h kiveszem dvd az egészet úgy ahogy van annyira megtetszett:)
Az iskolaévek szerint vannak az évadok, így annyira nem nehéz nyomon követni őket. ;)))
Igen énis így gondoltam.
ÉN nagyon szerettem a főszereplőket. Hiányoznak a mindennapokból, annak idején szent és sérthetetlen volt a műsoridő. Most ugyan ismétlik a viasaton, de már nem nézem.
A Viasaton egyszerre adták le a sorozatot, tehát nem bontották évadokra.
Sejtettem, hogy nem lesz. :(
Én nem tudom megkülönböztetni melyik évadokat láttam. A viasaton szerintem egymásután adják, nem tudom melyiknek hol a vége...
Énis úgy gondolom már biztos nem lesz folytatása, pedig nagyon jó lenne. ;)
sajnos nem lesz folytatas es ezt eleg nehez elfogadni mivel az elso 5-seria szuper volt de a 6-7 dik mar csak oszevolt csapva hianyzot az a komikus bolondos Lorelaj
Én is örülnék a folytatásnak. :)
ÉNis imádtam a sorozatot. Nem láttam az első résztől, de nagyon bejött. ;)
A végét énsem így képzeltem el, furcsa volt, hogy varrják a szálakat, de csak utólag jöttem rá, ez a vége. Ez a vége?! :P No mindegy. Szivesen venném, ha folytatnák a sorozatot. :D
Ha jól emlékszem, akkor pénteken lesz az első rész.
Tényleg újra kezdődik a Viasaton? Az egyik leghumorosabb sorozat, de amikor kell mélyen megérinti az ember szívét!
Ez mindig így szokott lenni. :) ha vmi kimaradt, tuti, hogy az ismétlésnél is lecsúszik róla az ember.
Nekem valahogy az 5., 6. és a 7. évad részei maradtak ki, és az a vicc, hogy pont ezeket nem láttam az ismétlésnél sem, mert vagy nem voltunk itthon, vagy jött valaki, vagy akármi. Majd dvd-n.
Lehet, hogy tényleg vasárnap volt. Emlékszem, hogy a húgomnak többször fel kellett venni. Akkor nem a munka miatt nem láttam, hanem a gyerek miatt. Biztosan akkor altattam, vagy ilyesmi.
Így könnyű. ;)
Ha jól emlékszem, eleinte vasárnap este adták az m1-en és a Visaton is. Akkor is dolgoztál?
Én még élek a lehetőséggel, amíg itthon vagyok Lauval. Régebben azért nem láttam sosem a sorit, mert sokszor dolgoztam, amikor adták. Most a Viasaton láttam először. Pápai Erikával jól megbeszélhettem volna a sorit, ha hamarabb látom.
Na az engem nem érint. Munkaidő.
További ajánlott fórumok: