Germicidet és Nurofent lehet egyszerre használni? (tudásbázis)
Minimum 2 óra de inkább 3! Közte hűtőfürdő ha 39 feletti, ha alatta, borogatni a csuklót, homlokot,törölgetni az ajkakat, tarkót, majd megszárítani a gyereket.
Tudom, hogy sokszor lehetetlen de kanalanként vizet..
Jobbulást!!!
tegnap óta Nurofent adtam neki, de ma úgy fel ment a láza,hogy mikor letelt a Nurofen ideje, adtam Germicidet... de azzal elvileg 8 órát kell várni, így 5 óra után adtam Neki Nurofent.. a Germicid ideje fél 9kor, a Nurofené 11kor telik le...
akkor fél 9kor már adhatom a Germicidet, ha láza van, de a Nurofenből még lenne 2 óra?
Én akkor szoktam germicidet adni, ha a nurofen nem használ. Egyszerre nem hiszem, de 1-2óra elteltével lehet őket külön-külön.
pl: Lázas a pici, a nurofen és a hűtőfürdő nem használ, és a láz egyre inkább feljebb szökik, na akkor jöhet a germicid.
További ajánlott fórumok:
- Lehet 2 férfit egyszerre szeretni?
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- A providenttől egy családon belül hány ember vehet fel kölcsönt egyszerre?
- Lehet egyszerre adni Nurofent (fájdalom és láz csillapító) és Germicid kúpot (láz csillapító)?
- Hogyan kell az infrás masszírozót arcon használni és milyen krémekkel lehet egyszerre használni?
- Valaki nem tudná elmagyarázni, hogyan működik Excelben az "index hol van" függvény? Mikor egyszerre a kettőt kell használni..