Genitális herpesz (beszélgetés)
Mivel az előző hozzászólásom kicsit egyoldalúra sikerült, kiegészíteném még azzal, mit kell(ene) a férfinek is tennie a nőért.
Szóval figyelmesség, a név- és születésnapok nem-elfelejtése, apró ajándékok, időnként egy csokor virág, meghívás egy vacsorára, romantikus séták a vízparton, szép szavak, a durvaság kerülése, a problémák megbeszélése, mértéktartás az alkohollal, hűség stb.
Meg segítség a házi munkáknál. Szerintem a nők többsége meghálálná, és bőven megérné minden férfitársamnak.
Egy dolgot még kihagytam az előző hozzászólásaimból. Ez részben személyes tapasztalat, részben megfigyelés, és nem a herpeszre vonatkozik.
Sok kapcsolat azon megy tönkre, hogy a partnerek nem értik egymás nyelvét ill. az egyéni szeretetnyelvet. Egyszerűbben kifejezve: a férfi nem éli bele magát a nő helyzetébe, és fordítva: a nő sem teszi meg ezt. Sok nő nem tudja, hogy egy férfit úgy lehet megtartani, ha szeretik, és megkap mindent testileg-lelkileg. Akkor elégedett, és nem hagyja ott a nőt. Legalábbis rendszerint.
Nem egy kapcsolatban előfordul, hogy a nők a férfiakat csak gyermeknemzőnek és családfenntartónak képzelik el. Miután megszületik a gyerek, minden szeretetet "áttolnak rá", a férfit elhanyagolják, és csodálkoznak, ha a férjük az örömlányoknál köt ki.
Pedig egy párkapcsolatban/házasságban a partnert illetné meg az első hely, mert ő az, akivel le kell élnünk az életünket. A gyerekek egy idő után kirepülnek, és egyáltalán nem mindegy, hogy szerelemben, boldogságban, kiegyensúlyozott párkapcsolatban vagy megkeseredésben, veszekedésben élünk.
Mindez nem azt jelenti, hogy akkor most hanyagoljuk el a gyerekeket. Nagyon is sokat kell foglalkozni velük, szeretni kell őket. Határokat szabva intelligens, tiszteletteljes, felelős felnőttekké nevelve őket.
Szerintem a lényeg a mértéktartás és az egyensúly. Gyerekbálványozás helyett szeretet és nevelés, helyt adva a házastársnak is. Nincs olyan, hogy állandóan kifogásokat keresek, hogy miért nem bújok össze vele. Lehet, hogy fáradt vagyok, és tudom, hogy most nekem nem fog olyan jól menni, de szeretem a társamat, ezért önzetlenül kielégítem. Nem véletlen, hogy Jézus is ezt mondta: "Jobb adni, mint kapni".
Ugyanez a férfiakra is vonatkozik. Ápoltság, tisztelet, határozottság, szeretet és a nő iránt érzett odaadó gyengédség - természetesen szerelemmel kombinálva. Ne hagyjuk, hogy elszürküljön egy kapcsolat, és egy ellaposodott érdekszövetséggé váljon.
Bocs', ha feltartottalak titeket, de ez kikívánkozott belőlem, mert a környezetemben rengeteg rossz kapcsolatot látok. Pedig ennek nem kellene így lennie. Már gyerekkorban el lehetne kezdeni az ilyen irányú nevelést, azaz megtanítani a kislányokat és a kisfiúkat, hogy miként bánjanak majd a leendő társukkal, ha felnőnek.
Én nem csináltam előkészítést, hanem egyből beadtam magamnak. Fizetnem semmit sem kellett, mert akkor volt egy orosz barátnőm, aki személyesen elhozta ajándékba.
Egyébként a Föderációban az oroszoknak nem annyiba kerül, mint a külföldi megrendelőknek. Sokkal olcsóbb.
Sziasztok!
Van esetleg valakinek itt olyan ismerőse, aki tudna hozni vagy küldeni Oroszországból hsv vakcinát?
Sziasztok!
A tündérmese rémálommá vált.. válunk..az emberek még így sem tartanak össze.Mondhatjuk úgy is, hogy lecseréltek. Viszont herpeszke két hetente jelen van és rátesz még 100 lapáttal mindenre.Borzalom komolyan, egyre rosszabb,pedig már vagy hat éve szenvedek. Csaba kérlek, elmondod nekem is hogy lehet az oltáshoz jutni?
Sziasztok!
Sajnos én is lassan mar 2 éve szenvedek ettől a kellemetlen betegségtől. 1-2 hetente jelennek meg újabb hólyagok. Amíg szedem az aciklovirt, addig a kúra alatt tünetmentes vagyok, de amint abbahagyom max. 1 heten belül kiújulnak a hólyagok.
Kisebb dózisú, hosszabb távú kezeléssel eddig még nem próbálkoztam, de most az lenne a terv.
Valamint örömmel olvasom Csaba sikerét, és hogy már oltással is kezelhető. :)
Csaba-2 esetleg abban tudsz segíteni, hogy lehet a védőoltáshoz hozzájutni?
Először is teszteltesd le magad (vérvizsgálattal), hogy tényleg herpeszed van-e.
Ha pozitív az eredmény, olvasd el az eddigi hozzászólásaimat.
Ne keseredj el, ez nem halálos betegség, akár 120 évig is elélhetsz vele. Egy idő után már alig lesznek tüneteid, és ha találsz egy másik sorstársat, még félni sem kell, hogy megfertőzöl valakit.
Akát be is oltathatod magad Vitagerpavac-kal, ami védőoltás a herpesz ellen, és fertőzötteket is immunizál. (Én is be vagyok oltva).
Jó reggelt!
Csaba, nagyon örülök a sikerednek!
Daninak és párjának, és mindenki másnak aki végül megtalálta a boldogságot, külön örülök.
Jobbulást mindenkinek!
Sziasztok
21 éves vagyok,nem sok fiúval voltam eddig,egy jó ideje megismerkedtem egy sráccal,múlt héten feküdtem le vele,azóta nem is keresett. 2 napja észrevettem hogy valami nincs rendben és ma elmentem nőgyógyászhoz. Vett kenetet,azt mondta 1 hónap mire meglesz az eredmény...irt fel gyógyszert amit 10 napig kell szednem
Nagyon kivagyok,nem tudom kivel beszélhetnék erről
További ajánlott fórumok:
- Mi a legjobb módszer a herpesz megelőzésére, kezelésére?
- Hogy lehet herpeszt minél gyorsabban eltüntetni?
- Genitális herpesz fájdalma...:( Akinek volt ilyen betegsége érdekelne mivel enyhítette a fájdalmat?
- Genitális herpeszre valami gyógyszer vagy kenőcs?
- Herpes? Herpes genitalis? -Tisztázzuk a kérdést!
- Genitális (nemi) herpesz