Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Genitális herpesz fórum

Genitális herpesz (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
1349. Csaba-2 (válaszként erre: 1348. - Ppp999)
tegnap 12:23
Gratulálok! Ha bármilyen kérdésed merül fel, nyugodtan írj nekem akár ide, akár privátban.
1348. ppp999
tegnapelőtt 16:43
Sziasztok! Sikerült rendelnem az orosz vakcinából a rupharma.com oldalról. 2-4 hetes szállítást írtak. Kíváncsian várom🤪
1347. Csaba-2
dec. 7. 11:03

Mivel az előző hozzászólásom kicsit egyoldalúra sikerült, kiegészíteném még azzal, mit kell(ene) a férfinek is tennie a nőért.

Szóval figyelmesség, a név- és születésnapok nem-elfelejtése, apró ajándékok, időnként egy csokor virág, meghívás egy vacsorára, romantikus séták a vízparton, szép szavak, a durvaság kerülése, a problémák megbeszélése, mértéktartás az alkohollal, hűség stb.

Meg segítség a házi munkáknál. Szerintem a nők többsége meghálálná, és bőven megérné minden férfitársamnak.

1346. Napsi80
dec. 6. 14:17
Köszönöm Csaba,Esetleg tudok veled messengeren beszélni privàtban?
1345. Csaba-2
dec. 6. 13:07

Egy dolgot még kihagytam az előző hozzászólásaimból. Ez részben személyes tapasztalat, részben megfigyelés, és nem a herpeszre vonatkozik.

Sok kapcsolat azon megy tönkre, hogy a partnerek nem értik egymás nyelvét ill. az egyéni szeretetnyelvet. Egyszerűbben kifejezve: a férfi nem éli bele magát a nő helyzetébe, és fordítva: a nő sem teszi meg ezt. Sok nő nem tudja, hogy egy férfit úgy lehet megtartani, ha szeretik, és megkap mindent testileg-lelkileg. Akkor elégedett, és nem hagyja ott a nőt. Legalábbis rendszerint.

Nem egy kapcsolatban előfordul, hogy a nők a férfiakat csak gyermeknemzőnek és családfenntartónak képzelik el. Miután megszületik a gyerek, minden szeretetet "áttolnak rá", a férfit elhanyagolják, és csodálkoznak, ha a férjük az örömlányoknál köt ki.

Pedig egy párkapcsolatban/házasságban a partnert illetné meg az első hely, mert ő az, akivel le kell élnünk az életünket. A gyerekek egy idő után kirepülnek, és egyáltalán nem mindegy, hogy szerelemben, boldogságban, kiegyensúlyozott párkapcsolatban vagy megkeseredésben, veszekedésben élünk.

Mindez nem azt jelenti, hogy akkor most hanyagoljuk el a gyerekeket. Nagyon is sokat kell foglalkozni velük, szeretni kell őket. Határokat szabva intelligens, tiszteletteljes, felelős felnőttekké nevelve őket.

Szerintem a lényeg a mértéktartás és az egyensúly. Gyerekbálványozás helyett szeretet és nevelés, helyt adva a házastársnak is. Nincs olyan, hogy állandóan kifogásokat keresek, hogy miért nem bújok össze vele. Lehet, hogy fáradt vagyok, és tudom, hogy most nekem nem fog olyan jól menni, de szeretem a társamat, ezért önzetlenül kielégítem. Nem véletlen, hogy Jézus is ezt mondta: "Jobb adni, mint kapni".

Ugyanez a férfiakra is vonatkozik. Ápoltság, tisztelet, határozottság, szeretet és a nő iránt érzett odaadó gyengédség - természetesen szerelemmel kombinálva. Ne hagyjuk, hogy elszürküljön egy kapcsolat, és egy ellaposodott érdekszövetséggé váljon.

Bocs', ha feltartottalak titeket, de ez kikívánkozott belőlem, mert a környezetemben rengeteg rossz kapcsolatot látok. Pedig ennek nem kellene így lennie. Már gyerekkorban el lehetne kezdeni az ilyen irányú nevelést, azaz megtanítani a kislányokat és a kisfiúkat, hogy miként bánjanak majd a leendő társukkal, ha felnőnek.

1344. Csaba-2 (válaszként erre: 1343. - Napsi80)
dec. 6. 12:46

Én nem csináltam előkészítést, hanem egyből beadtam magamnak. Fizetnem semmit sem kellett, mert akkor volt egy orosz barátnőm, aki személyesen elhozta ajándékba.

Egyébként a Föderációban az oroszoknak nem annyiba kerül, mint a külföldi megrendelőknek. Sokkal olcsóbb.

1343. Napsi80
dec. 5. 18:11
Köszönöm szépen az információt Csaba.Az előkészìtést is megcsinàltad az oltàs előtt? Úgy làtom, hogy egy doboz vakcina 80.000 ft körül van, te is ennyit fizettél érte Csaba?
1342. Csaba-2 (válaszként erre: 1340. - Napsi80)
dec. 5. 14:32
Kedves Napsi! Nagyon sajnálom, ami veled történt. Természetesen megadom a szükséges infókat. Az interneten keress rá a "Vitagerpavac" szóra vagy "Vitagerpavac order"-re, és rendeld meg online. Most téli időszak van, ilyenkor szállítanak. Nem tudom, hogy ez a háború miatt rendben zajlik-e (orosz vakcináról van szó), de próbáld meg. A többiek, akik már megrendelték, esetleg írhatnak ide pár sort, hogy megérkezett-e nekik? Ha valaki a beadásról szeretne tájékozódni, szintén írjon, én pedig elmondok mindent. (Sajátkezűleg adtam be magamnak). Kedves Napsi! Ha lesz egy kis időd, majd keress rá a hozzászólásaimra. Sok tapasztalatot leírtam itt. Még egyszer szeretnélek együttérzésemről biztosítani. Ne add fel! Kitartást, javulást és gyógyulást kívánok!
1341. Napsi80
dec. 3. 18:17
Még annyi, hogy aciklovir krémet hasznàlok, de jò lenne valami, ami leszàrìtja, duzzanatot csökkenti, mert nagyon hülye helyen van
1340. Napsi80
dec. 3. 18:04
Sziasztok! Az én történetem kissé rögös volt, mire megtudtam, hogy a herpesz okozza a panaszaimat.Orvostòl orvosig jàrtam, iszonyat égő fàjdalmam volt, vizelési ingerem, térdfàjdalman, csìpő és alhasi fàjdalmam, szòval a munkahelyen se tudtam màr ülni..Elmentem egy biorezonancia vizsgàlatra és ott egyből kijött a vìrus, nem akartam elhinni. Mondom aki csinàlta, nekem nincsenek hòlyagok, semmi.Erre mondja, de higgyem el hogy ez az. Kételkedve kezdtem szedni a gyògyszert, aztàn egyik nap megnéztem magam alulròl, beljebb és megtalàltam a két fekélyes lyukat..nem hittem a szememnek. A nőgyògyàsz, bőr és nemigyògyàsz nem vette észre...Engem ez az egész padlòra küldött, előtte hònapokig hòlyaggyulladàsom volt, most meg ez. Lejàrt az 5 nap aciklovir, fàjdalom mérséklődött, de még duzzadt alul, és vizelési ingerem fennàll...mikor lesz ennek vége vajon? Én az oltàson gondolkozom, mert még egyszer ezt nem szeretném àtélmi. Csaba, el tudnàd küldeni ezzel kapcsolatban a részleteket? Köszönöm szépen.Mindenkinek kitartàs, én most tàppénzre kényszerültem..
1339. Csaba-2 (válaszként erre: 1338. - Boróka75)
dec. 3. 11:58
Nagyon szomorú eset, Boróka. Szomorú és megalázó is, hiszen Te becsületes és hűséges voltál. Én amúgy nem szeretem a feministákat, de ilyenkor egy kis szolidaritást érzek irántuk... Nekünk, férfiaknak sokkal több felelősséggel kellene élnünk, és nem félrelépegetni egy (általad is vázolt) komoly kapcsolatból. Vagy ha már igen, akkor elengedhetetlen lenne legalább óvszert használni.
1338. Boróka75
dec. 2. 18:40
Sziasztok!Nagyon örülök,hogy ràtalàltam erre a csoportra.Èn 16 ève vagyok fertőzött.A kedves volt fèrjem lepett meg vele.Először nem tudtam mi is ez valójàban.Csak azt tudtam valami nagyon nem ok.Aztàn bebizonyosodott.Nem tudtam mit tegyek.Tudtam,hogy nem bìzhatok benne,de van kèt fiunk,s szerettem az èletünket.Adtam neki mèg egy esèlyt.Kàr volt.Kiderült,hogy kettős èletet èlt.Volt egy màsik ,egy màsik vàrosban.Elvàltam,magammal hozva ezt a rettentően kellemetlen betegsèget.Teljesen lenullázott nőkènt.Elkèpesztő szègyent èreztem.Mintha egy rongy lettem volna,akiről azt gondoljàk,mindenkivel összefekszik.Kikèszültem,totàl depresszió!Hogy kezdjek új èletet,ezzel a bèlyeggel?Tènyleg nagyon nehèz.Próbáltam,Isten làssa lelkem!De amint elmondtam egy fèrfinek,hogy mi a helyzet,kihàtràlt.Egyik összeomlàs a màsik utàn.Az utolsó elutasìtàsom kb 2 hónapja volt.S úgy döntöttem elèg volt!Telnek az èvek,s nagyon hiànyzik az intimitàs, egy fèrfi az èletemből.Èn most nem a kezelèsekről,gyógyszerekről,módszerekről szetetnèk beszèlni(bàr sok hasznos tanàcsot olvastam it)Èn hasonló tàrsat keresek!Akivel jól megèrtenènk egymàst,s az együttlèt is rizikó mentes lenne.Ha valaki szìvesen ismerkedne,beszèlgetne,írjon bàtran privàtban.
1337. ppp999
dec. 1. 19:48

Sziasztok!

Van esetleg valakinek itt olyan ismerőse, aki tudna hozni vagy küldeni Oroszországból hsv vakcinát?

1336. SzTer
nov. 28. 17:59
Szia Csaba! Esetleg tudnál nekem is infót adni az oltással kapcsolatban? Köszönöm szépen előre is!
1335. Csaba-2 (válaszként erre: 1334. - Szellő)
okt. 19. 10:56
Persze, szívesen. Írj nekem privátban, és tájékoztatlak. (Sajnálom a történteket).
1334. Szellő
okt. 18. 06:29

Sziasztok!

A tündérmese rémálommá vált.. válunk..az emberek még így sem tartanak össze.Mondhatjuk úgy is, hogy lecseréltek. Viszont herpeszke két hetente jelen van és rátesz még 100 lapáttal mindenre.Borzalom komolyan, egyre rosszabb,pedig már vagy hat éve szenvedek. Csaba kérlek, elmondod nekem is hogy lehet az oltáshoz jutni?

1333. Csaba-2 (válaszként erre: 1332. - #Gabor)
szept. 23. 19:49
Már írtam neked privátban. Szívesen segítek.
1332. #Gabor
szept. 21. 13:50

Sziasztok!

Sajnos én is lassan mar 2 éve szenvedek ettől a kellemetlen betegségtől. 1-2 hetente jelennek meg újabb hólyagok. Amíg szedem az aciklovirt, addig a kúra alatt tünetmentes vagyok, de amint abbahagyom max. 1 heten belül kiújulnak a hólyagok.

Kisebb dózisú, hosszabb távú kezeléssel eddig még nem próbálkoztam, de most az lenne a terv.

Valamint örömmel olvasom Csaba sikerét, és hogy már oltással is kezelhető. :)

Csaba-2 esetleg abban tudsz segíteni, hogy lehet a védőoltáshoz hozzájutni?

1331. Csaba-2 (válaszként erre: 1330. - Lutein35)
szept. 14. 11:58

Először is teszteltesd le magad (vérvizsgálattal), hogy tényleg herpeszed van-e.

Ha pozitív az eredmény, olvasd el az eddigi hozzászólásaimat.

Ne keseredj el, ez nem halálos betegség, akár 120 évig is elélhetsz vele. Egy idő után már alig lesznek tüneteid, és ha találsz egy másik sorstársat, még félni sem kell, hogy megfertőzöl valakit.

Akát be is oltathatod magad Vitagerpavac-kal, ami védőoltás a herpesz ellen, és fertőzötteket is immunizál. (Én is be vagyok oltva).

1330. Lutein35
szept. 13. 19:53
sziasztok sajnos énis észre vettem ezeket a kis holyagokat utana olvastm és valoszivü énis elkaptam nemtudom mitévö legyek nem volt még ilyenem elvagyok keseredve ez miatt mit kellene tennem?
1329. _Pszichológus (válaszként erre: 1328. - Bork)
szept. 12. 07:47
Hali! 400mg 2. Reggel es este. Lehet eleg lenne egy is egyebkent
1328. bork (válaszként erre: 1323. - _Pszichológus)
szept. 9. 15:50
Szia! Mekkora napi mennyiség vált be az aciclovirból?
1327. Csaba-2 (válaszként erre: 1326. - Panna5)
szept. 7. 12:56
Köszönöm!
1326. Panna5
szept. 5. 08:53

Jó reggelt!

Csaba, nagyon örülök a sikerednek!

Daninak és párjának, és mindenki másnak aki végül megtalálta a boldogságot, külön örülök.

Jobbulást mindenkinek!

1325. _Pszichológus (válaszként erre: 1310. - Csaba-2)
szept. 2. 19:00
Nagyszeru hírek Csaba! Örülök, hogy sikerrel jártál!!!
1324. _Pszichológus (válaszként erre: 1321. - Imamess03)
szept. 2. 18:52
Szia! Ha gondolod, velem beszélhetsz erröl! Tudom min mész keresztül..
1323. _Pszichológus (válaszként erre: 1317. - Szblaura)
szept. 2. 18:51
Igen igen, én is így szedem, ahogy Te, teljesen panaszmentes vagyok szerintem több mint 1 éve már!
szept. 2. 18:50
Hellooooooooooooo!!!!! 😃 Óriási ez a fórum! Én is sorstárs vagyok. Újat nem is tudnék mondani, már 2 éve megy ez a marhaság, szedem az Aciklovirt, azóta semmi! Örülök nektek!
1321. Imamess03
aug. 29. 20:09

Sziasztok

21 éves vagyok,nem sok fiúval voltam eddig,egy jó ideje megismerkedtem egy sráccal,múlt héten feküdtem le vele,azóta nem is keresett. 2 napja észrevettem hogy valami nincs rendben és ma elmentem nőgyógyászhoz. Vett kenetet,azt mondta 1 hónap mire meglesz az eredmény...irt fel gyógyszert amit 10 napig kell szednem

Nagyon kivagyok,nem tudom kivel beszélhetnék erről

1320. nevergreenwoods (válaszként erre: 1319. - Lia4)
aug. 28. 21:20
Köszönöm, jólesnek a soraid. :)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook