Gázfogyasztás - lehet a kazán hibája? (tudásbázis)
Nem, csak új turbós kazánok, és kéményes fűtő kazánok 2015 szept. 26-tól nem hozhatók forgalomba, ami azt jelenti hogy gyártó nem adhat el ilyeneket nagykernek.
Ami maradhat: kéményes kombikazán (2019 szept. 26-ig)
És a kondenzációs kazánok.
Nem csere, hanem
szeptember 26-ától csak kondenzációs gázkazánok hozhatók forgalomba.
...a kazánt. én így tudom. Tehát , ha most van,pl. turbó kombi kazánom, és elromlik, már csak a kondenzációsra cserélhető. De az mondjuk, annyival hatékonyabb is. :)
Ám 100 000 el drágább.:(
Bocs,de nekem is lenne egy kérdésem.
Ehhez kapcsolódó:tényleg ki kell cseréltetni a cirkókat 2016 végéig?Azt hallottam,hogy csak valami modern,CO szűrős készüléket lehet használni
A fogyasztás alapján nem jött helyre, mivel még csak március 18 van. A kazánt évente ellenőriztetni, karbantartani kell.
A január viszont jóval hidegebb volt a februárnál. Az is lehet hogy rosszul lett leolvasva.
Segítséget szeretnék kérni
10 éve cirkófűtésem van,eddig tökéletesen működött.
Januárban 198köbméter,februárban 408! márciusban 186 köbméter fogyasztásom volt.
Felhívtam az ügyfélszolgálatukat, két alkalommal kikacsoltam 5-6 órára a cirkót,akkor nem pörgött az óra,íg az nem lehet a khibás.
lehet valami olyan hibája a kazánnak,ami helyrejött magától?Esetleg a termosztát?
További ajánlott fórumok:
- Hűtőszekrénynek mi lehet a hibája, ha csobogó hangja van?
- Mi lehet a hibája a fagyasztómnak, ha nem kapcsol ki folyamatosan zúg?
- Csöpögő cirkó kazán, mit lehet tenni ellene?
- Két kép közötti színeltérés lehet a pendrive hibája?
- A keringető szivattyúban kiszakadt a vezeték. Visszakötötték, de valami miatt nem fűt úgy a kazán mint eddig. Mi lehet a gond?
- Café Diretto kávéfőzőnek mi lehet a hibája?