Gázártámogatás 2010 (beszélgetés)
köszönjük,megnéztem,jó helyre küldtem uh várom az értesítést ill. felhívom őket,hátha okosabb leszek,max azt mondják,hogy feldolgozéás alatt van...
Visszamenőleg is jár?
Akkor beadhatod! A MÁK-hoz kell benyújtani, a netről le tudod tölteni az adatlapot.
Nem kell személyesen bevinni, postázhatod is!
Gratulálok az ikrekhez:)))
Én azt olvastam valamelyik nap, hogy nem szűnik meg egy az egyben a gázártámogatás. Csak szigorítani fognak a feltételeken, és csökken a támogatás mértéke is. De a választások még nem tudom mit fognak hozni. Azért remélem nem tűnik el a támogatás, jövő ilyenkoor már babázni szeretnék, egy picibabára meg aztán tényleg kell fűteni.
A másik, hogy asszem visszamenőleg is lehet igényelni, de ebben nem vagyok biztos. És tuti, hogy az apeh intézi? Én úgy tudtam, hogy MÁK.
Értelek!
Akkor meg hívjad az Államkincstárt és telefonon megmondják!
Sikert hozzá!
Szia!
Én úgy tudom a támogatás április hóban még van aztán megszünik!
Sziasztok!
Január 13-án adtam fel az igénylést a gázártámogatással kapcsolatban és nem kaptam még semmi választ.Ti mennyi idő után kaptatok visszajelzést a támogatásról?Illetve van még rajtamkívül olyan aki beadta s nem kapott még választ?Illetve mennyi idő után hívjam fel az APEH-ot,hogy mi van a támogatással,mennyi lehet az elbírálási idő?30 nap?
Köszi előre is!
További ajánlott fórumok:
- Mikortól lehet gázártámogatást kérni 2009-re?
- Segítsetek gázártámogatási papír kitöltésével kapcsolatban!
- 2010-es gázártámogatás igénylés!
- A gázártámogatást milyen címre kell küldeni? (Pest megye)
- Le lehet már tölteni a gázártámogatáshoz szükséges 2011-es nyomtatványt valahonnan?
- Van email címe a Mák-nak, ahová be tudom jelenteni, hogy átléptem agas.-hoz, mivel gázártámogatásom van?