Gánica recept

A Gánica hozzávalói:
1 kg krumpli
kb. 40 dkg búzaliszt
4 evőkanál zsír
1 fej vöröshagyma
teáskanál pirospaprika
1 nagy pohár tejföl


A Gánica elkészítési módja:
A felkockázott krumplit feltesszük főni annyi sós vízben, hogy éppen ellepje. Amikor megfőtt, a vizében összetörjük. Állandó kevergetés mellett annyi lisztet adunk hozzá, hogy összeálljon, de még lágy legyen. A zsíron a felkockázott hagymát megfonnyasztjuk, majd meghintjük pirospaprikával. A paprikás hagymára kanalanként kiszaggatjuk a masszát, s megforgatjuk benne. Tejföllel tálaljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A gánica elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook