Fürdőszoba bútort vásároltam, de nem a kiválasztott szekrény lapult a dobozban (beszélgetés)
Köszön szépen minden hozzászólónak a biztatást, bátorítást, szükségem volt rá.
Telefonon felhívtam az üzletet,maximálisan segítőkészek voltak, elnézést kértek.
Kis türelmet kértek mert közvetlen a gyártócégtől rendelnek nem a megrendelt árút küldték el az üzletnek. Nincs raktáron készlet. Házhoz szállítják, felszerelik, költséget átvállalják.
Szerintem is ez a célszerűbb.
Nekik mindegy, melyiket adják el, de te ezt fogod nézegetni jó pár éven át.
Mit kellene bizonyítani? Összecserélték ennyi.
Én is jártam már így, el lett írva egy bútorszett egyik elemének az utolsó számjegye, ezzel más színű lett az az egy elem, mint a többi. Rossz volt a szám a megrendelőn, a számlán, dobozon. Otthon vettem észre a dobozokra ragasztott matricán, hogy az egyik kilóg a sorból. Igaz én nem bontottam ki, de szó nélkül kicserélték. Előfordul.
Kiválasztottam fürdőszobába csaptelepet, mosdókagylót alá szekrényt. Az eladótól megkérdeztem, amikor a megrendelőt megírta " Biztos ezt a bútort fogom kapni" Igen volt a válasz.
Pénteken este hazahoztuk a bútort, sajnos ma este bontottuk ki, hogy felszereljük. Jött a meglepetés nem a kiválasztott bútor volt a dobozba. A számlán lévő cikkszám és a csomagoláson lévő cikkszám minden egyezik csak nem ezt választottam.
Nem tudom, hogy fordulhatott elő? Mivel tudom bizonyítani, hogy nem ezt választottam főleg, hogy 3.nap után vettük ki a dobozból. A cikkszám szerint minden rendben.
További ajánlott fórumok:
- Mit vásároltál ma?
- A kiválasztott - Beszélgessünk Uri Gellerről és műsoráról
- Milyen színű a fürdőszobád?
- Hogyan tartsuk meg a kiválasztott pasit tartósan, avagy hogyan menjünk férjhez? :)
- Milyen ruhát vásároltál utoljára és mikor?
- Az egyik lakberendezési áruházban vásárolt műrattan szekrénykémet berakhatom vajon a fürdőszobába? Mennyire árthat neki a gőz?