Függetlenség (beszélgetés)
Egyetértek az előttem hozzászólókkal.
Lehet, hogy mindenki megérdemli a megbocsátást, na de hányszor??
Kényelmes így ennek a pasinak, hogy elhiszel neki bármit, és egyébként is hajlamos vagy a bocsánatra.
Persze, hogy kedves, meg akar tartani magának.
Vannakilyen típusú emberek, mint a párod, akikhez pont egy ilyen nő való mint Te.
Lehet, hogy holt udvariasak, meg reggelit készítenek, blabla, de a halálukig űzik-hajtják az "elvont":) vadakat.
Ha azt szeretnéd, hogy az életed semmi másból ne álljon, csak gyanakvásból és alárendeltségből, meg több tonna megbocsájtásbó, hát tessék.
Rajta.
Javítgasd életed végéig a megjavíthatatlant.
"elvont lányok" mi?
Mekkora egy hóhányó ez a pali!
Te meg nagyon naív lehetsz.
Ha én látok egy új könyvet, akkor egyszerűen elolvasom, nem hagyom porosodni a polcon. (de csak ha a témája nem valami rózsaszínű és nyálas)
Szerintem kizárt, hogy a párod eloplvasná ezt a könyvet, ha már eddig nem tette.
Viszont én nem értem, hogy mi köze van a kölcsonkönyvnek a félrekacsingatáshoz?
A párja az ártatlanság, a csúnya könnyűvérű ex nyomul, és szegény szerencsétlen úriember kénytelen megd.ni. Szinte sajnálom szegényt, Ő csak egy áldozat :)
Mennyi ilyen szerencsétlen csomagot dobott le a gólya... akiket a nők kényszerítenek.
És ha könnyűvérű az ex, az azt jelenti, hogy szexuálisan aktív? Meg hogy másokkal is szexel? Az őt miért bántja? Semmi köze hozzá.
Szeretne ő is ilyen kapatos lenni biztos.
Bizonyára a fórum kiírója valami nagyon komolyan fajsúlyos egyéniség.
Tetszik, amikor mindig mások a hibásak, mindig másokat savaznak, csak ô a helikopter.
mégis bizalmatlan vagy és régi ügyekről írsz. vannak, akik akkor sem hiszik el, ha saját szemükkel látják
mindenesetre szerintem mindenki elkerekítené a szemét, ha a pasija egy szexkönyvvel jönne haza, amit állítólag egy nőcitől kapott :) vagy te fújod fel
Ne nekem bizonygasd, nem én élek vele! Előbb azt írtad, hogy túl közeli ismerős a csaj, most azt írod, hogy nagyon ritkán látják egymást. Nyilván előtted nem fognak egymásra ugrani hanem moderálják magukat, nyilván azért adott neki egy szexelős könyvet, ugye?
Szerintem ez ilyen utóajándékféle, vagy már elolvasták együtt és odaadta emlékbe, ki tudja?
Dobd ki és nézd meg a reakciót! Nem mered? Annyira zavar ez a könyv, de csak nem mersz a végére járni...
Ha neked sorozatos megcsalás nem ok arra, hogy elhagyd, akkor ne hagyd el! Ha az, hogy más csajokkal jobba elvan mint veled, mert veled nincs közös érdeklődési köre veled, nem ok arra, hogy elhagyd, ne hagyd el!
Személy szerint én ilyeneket nem tudnék elviselni. Én addig nyomoznék, míg le nem bukna. Az meg a legöregebb kifogás, hogy "te üldözted" titkolózásba a gyanakvásoddal. Ez jobban hangzik mint az, hogy ő nem bír a gatyàjàval, tudod, könnyebb lesz téged hibásnak beállítani. Te meg be is veszed.
Ha soha nem vitáztatok, akkor a kedves énje az igazi énje. Ha már volt köztetek feszültség, akkor a túlzott kedvesség csak amolyan álca, hogy te otthon ne gyanakodj semmire. Akkor fog újból visszatérni feszültnek, mikor épp összeveszett a soros csajával. De ha egymást követik, akkor talán észre sem veszed az átfedést.
Gyakori, hogy valaki otthon mézes mázos, lelkifurka miatt és hogy ne keltsen gyanút, de ezt nem tudja sokáig tartani, ha valójában nem ilyennek ismerted meg. Amint gondok lesznek a másikkal (vagy elhagyni készül téged), nem lesz oka feleslegesen nyalizni nálad és újból visszatér a régi énje, ha előtte beszólogatós volt, akkor az.
Igen, pont ez az, régóta dolgoznak benned komoly sérelmek, gyanúk, nem tudsz rajtuk átlendülni (jogosan), de megpróbálsz úgy tenni, mintha...Csak azért, hogy ő elfogadjon téged (holott ennek semmi jelét nem látni így ennyi infoból, mert úgy néz ki, hogy bárki társaságát jobban keresi, mert "elvont" bla bla). Mivel te is érzed, hogy csak visszaél ezzel, most egy piti dolog, egy könyv miatt is robbansz.
Tudod, nem az a megoldás, hogy most tedd félre ezt, hanem inkább gondolkozz el, hogy miért vetíted a könyvre a sok-sok elégedetlenségedet, amit nem mersz bevallani neki?
Én csinálnék valami olyat, hogy kibacnám a könyvet provokálásképpen, erre dühös lenne, jól bevallaná dühében, hogy ezt is megdugta és azt is, és akkor végre te szembesülnél azzal, hogy nincs keresnivalód nála, hanem olyan pasit érdemelsz, aki megbecsül. Vagy nyomoznék másképp de neked nincs hozzá bátorságod, mert félsz, hogy akkor ki kellene lépned a komfortzónádból.
Kivéve, amikor ő a "titkos ösvényein" jár éppen, neked meg kussolnid kell, máskülönben szegény érzékeny lelkét megbántod...:)
Miért érzed úgy, hogy igaza van abban, hogy neki szabad így titkolózni, neked meg tilos rákérdezni? Én nyomoznék a helyedben egy kicsit precízebben, találd meg a módját. Nagy bukta lesz.
Ne hari, de ha azon nem sértődsz meg, hogy titkos dolgai meg exei meg mittudomén mije van és ráadásul szemedre hányja, hogy faggatod, akkor egy kibaxott könyvön már minek??
1. Ha nem látod az ellenséget, az azért van, mert már a házadban van= a csajszival már rég lerendezték, ha le akarták, lehet, hogy a könyv egy "utóajándék", nincs ilyen, hogy túl közeli ismerős...
2. Gondolod, hogy ha leordít, mert faggatod, akkor problémát csinál abból, hogy akit megdug, túl közeli ismerős?
3. Szerintem aki okot ad arra, hogy a másik faggatózzon, az már mindjárt nem jó. Az sem, ha titkolózik. Az sem, ha a közös érdeklődési kört fura módon mindig más csajokkal találja meg. Hát akkor járjon azokkal vagy legyen szingli, de milyen dolog pont téged kizárni intim dolgaiból, ha együtt éltek? Ez hülye! Mármint a barátod. Te meg nem látod a fát az erdőtől vagy az erdőt a fától, vagy csak úgy teszel, mintha te is hülye lennél.
A könyv az baj, a dugás nem... Ész megáll!
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Hogyan ismerkednél, ha 35 feletti független nő lennél?
- Ismerkedjünk, beszélgessünk mindenféléről, kortól, nemtől függetlenül:)
- Időjárástól, évszaktól függetlenül, imádok szoknyát hordani.
- Beszélgessünk, ismerkedjünk, mindenki írhat...nemtől és kortól függetlenül!