Fraxel lézer (beszélgetés)
szia, nekem is pont ezek a fenntartásaim vannak vele kapcsolatosan. hogy lehet nekimenni lézerrel egy arcnak úgy, hogy előtt nincs semmilyen állapotfelmérés, diagnosztika, szakorvosi konzultációs lehetőség.
az a baj, h csak neki van fraxel dual gépe, de az én bőröm foltos, félek, h hő hatására negatív reakciók lépnek be, s befoltosodik.
szóval nekem is nagyon futószalagnak tűnik....amúgy az eredménnyel elégedett vagy?
Sziasztok,
Én végigcsináltam 4 fraxel lézer kezelést Dr. Krasznainál. A problémám aknés hegek, tág pórusok.
A pozitívum, nagyon sok kezelést kipróbáltam már, de eddig semmi sem használt ez az első amely csökkenette a pórusok méretét. FIGYELEM, el nem tünteti, de kicsit összehúzza azokat, a bőr tapintása jobb lesz.
A negatívum, két tizenéves asszisztensnél lehet telefonon bejelentkezni. Semmilyen személyes konzultációra nincs lehetőség, senki nem méri fel a bőr állapotát, használ e a kezelés, egyáltalán alkalmazható e, pld ha gyulladt, pattanásos a bőröd. Nem adnak semmilyen felvilágosítást milyen krémet használj, ne használj a kezelés előtt. Egyetlen tanács, utána ne menj a napra és használj fényvédőt. Megjegyzem továbbá, tudomásom szerint Dr Krasznai plasztikai sebész, nem bőrgyógyász.Összegezve bizonyíték nélkül kell bizalmat szavazz a kezelésnek, melynek nem csekély ára a következő: első 150 ezer, második 100 ezer, harmadik 70ezer, negyedik 50ezer forint. A tág pórusokra 4 kezelést kaptam. A kezelések közt el kell telnie 6 hétnek. Én az októberi- márciusi időszakban voltam, mert akkor kevésbé erő a napfény. Jogosan felmerül a kérdés miért is mentem el a kezelésre, ha ennyire rossz a véleményem Dr. Krasznainál tapasztalt szolgáltatásra. A válasz, magát a fraxel lézer kezelést szerettem volna kipróbálni, mert egy ismerősön, aki külföldön csináltatta láttam a hatását. Ha ez a személyes példa nem lett volna ezer százalék, hogy a Krasznainál tapaszataltak után nem végeztettem volna ott semmilyen beavatkozást.A záró poén, amikor az utolsó kezelésen voltam március végén az egyik asszisztens kislány felajánlotta, ha két hónapon belül bejelentkezem akkor 50ezer lesz a kezelés ára. Erre én értetlenül ránéztem, mondom köszönöm, de jön a nyár, most napozni szeretnék, a lézer miatt pedig nem lehet. Azt ó nem elég csak bejelentkezni őszre. Megköszöntem, hogy majd telefonálok hamarosan, kitalálom ősszel mikor lesz jó nekem. Mondanom sem kell mikor telefonáltam már nem is tudtak e fenti ajánlatukról, szépen előről kell kezdeni a fizetést 150ezer, 100ezer stb.
Összességében próbáljátok ki a fraxel lézert, ha pattanásos heges a bőrötök, de lehetőség szerint ne Dr. Krasznainál.
Szia MaciLAci!
Irtam privit, de itt is érdeklődnék, hogy hol tartasz a kezelésekkel,mennyire találod hatásosnak?
Én is most készülök rá, és tele vagyok félelmekkel, kételyekkel...
Köszi a válaszodat!
Szia!
Remélem olyan eredmény lesz mint amilyet szeretnél! A kezelés végén megírnád, milyen tapasztaltaid voltak? Nagyon boldog új évet kívánok!
Sziasztok!
A fraxel lézerrel kapcsolatos tapasztalatokról szeretnék tudakozódni. Még nem próbáltam és nem is ismerek senkit aki tapasztalattal bírna. Akinek van infója kérem ossza meg.
További ajánlott fórumok:
- Van valaki, aki megbánta a lézeres szemműtétet? Miért?
- A szomszéd átvilágít lézerrel a másik panelből. Mit lehet tenni?
- Más is szenved közel a 30-hoz erősen pattanásos arcbőrrel? Lézeres kezelést próbált már ki valaki rá?
- Körömbenövés műtét- lézerrel vagy szikével?
- Van valakinek tapasztalata a lézeres sasszem kezeléssel kapcsolatban?
- Fraxel - lézeres arckezelés