Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Forró csokoládé recept

Forró csokoládé recept

Elkészítési idő 10 perc

A Forró csokoládé hozzávalói:
1 tábla tejcsoki
1 L tej
4-5ek cukrozott kakaópor
1teáskanál mézessütemény fűszerkeverék
tejszinhab,


A Forró csokoládé elkészítési módja:
A tejet összekeverem a kakaóval és felmelegítem. Forrás elött beleteszem a csokoládét és a fűszert. Ha felforrt leveszem a tűzről. Melegen tejszinhabbal fogyasztható.

A csokoládé legyen Milka vagy Tibi csoki akkor a legfinomabb. Ha nem elég édes Neked akkor tegyél több kakaót bele.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A forró csokoládé elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook