Forró csokoládé (2 adag) recept
A Forró csokoládé (2 adag) hozzávalói:A csokiitalhoz:
500 ml tejszín
100 ml tej
200 g 65%-os étcsokoládé
80 g barnacukor
A díszítéshez (elhagyható):
tejszínhab, reszelt csokoládé
A Forró csokoládé (2 adag) elkészítési módja:
Egy lábasba tesszük a tejszínt, a tejet és a barnacukrot, és lassú tűzön, időnként megkeverve felforraljuk. Ha felforrt, hozzáadjuk az apróra tört csokoládét, és folyamatos kevergetés mellett mégegyszer felforraljuk. Ha felforrt, levesszük a tűzhelyről, poharakba adagolva esetleg tejszínhabbal díszítve kínáljuk.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: 2f10f88d14, 2008. júl. 2. 13:33
A forró csokoládé (2 adag) elkészítési módja és hozzávalói.