Forma-1-es pasik (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Forma-1-es pasik
Én "szeretem" Alonsot, mégiscsak nyert két vb-t nekünk:)
Én megmondom őszintén Alo-t, és a szívek bajnokát :)(Massát) nem csípem.
A többiekkel semmi bajom.
Nah, akkor ebben is egyet értünk :)
De Hami meg gyerekkorától kezdve ott nevelkedett így valóban szerencséje volt.Ő a McLaren gyereke.
Nem tudom valahogy nem jön be a stílusa. Úgy mint pl Hamilton, őt se birom, de őt azért nem mert nem járta végig a ranglétrát és rögtön top autót toltak alá. Neki szerencséje volt, de pl Alo, Kimi, Schumi nem igy kezdte és mégis eljutottak oda ahová akartak.
Miért nem szimpi?
Nekem a jelenlegi mezőnyben ő a legszimpibb.
tavaly a Redbull a mostani Silver 5 volt, onnan mindent jól látni, meg amikor felálltak a rajtrácsra, akkor is mindenki lehetett látni.
Majdnem:)) Azért amikor megláttam, gyorsan oda szaladtam, igazából Vettelnek is örültem, akkor még csak tesztpilóta volt, most már annyira nem szimpi, de leginkább Fauzynak örültem:)
Kivetítő csak a tribűnök előtt van, de vannak olyan álló helyek ahonnan látni őket, 3szor voltam clubálló jeggyel, egyszer club tribünnel, meg tavaly Redbullal.
Gondolom Zsótinak örültél a legjobban:))
És olyan helyen ültél mindig, ahol jól lehetett látni mindent? Volt kivetítő is, igaz?
René Arnoux-val is találkoztam 2007ben.
Egy biztos boxlátogatáskor Barrichello mindig kijön, egyik ismim mindig megbeszéli vele, idén is találkoztak, lehet legközelebb nem Trullira várok két órát hanem inkább Barrichellora:)
Én még nem láttam senkit :(
Pedig Kimit megnéztem volna közelebbről ;)
Vettelel, Yamamotoval, Fauzyval tőlük kaptam autogrammot:) Jah meg Zsótival :))
Én mikor tini voltam akkor a barátnőimmel mentünk a szállodákhoz lesekedni,akkor láttam sok pilótát:)
Jó neked!
És találkoztál már valamelyik pilótával közvetlenül?
tavaly volt jó mert "olcsók" voltak a jegyek... most megint drága, vszleg clubjeggyel megyünk majd, tavaly redbullal mentünk, végre jó helyre rakták azt a tribűnt, de most megint olyan helyen van hogy nem érdemes oda jegyet venni.
De jó neked,nekem leginkább anyagi akadálya van v épp nem tudok kivel menni:(
Én 2006óta minden évben ott vagyok..már nem olyan érdekes mint elsőre, de azért azt a hangulatot nem adja vissza semmi:)
Én versenyen még nem voltam csak egyszer egy edzésen de lesekedni mindig szoktunk mert közel lakok a Hungaroringhez.
Értem, úgy látom nem is laksz messze onnan:)
Én még nem voltam, de egyszer azért szeretnék majd elmenni.
Na ja a nyaralást mi is próbáljuk úgy tervezni, bár tavaly éppen Franciaországban voltunk mikor az Európa GP volt, de szerencsére a Campingben voltak kirakva plazma tv-k igy megtudtuk nézni. Na meg a foci vb meccseit:)
Jártok a Hungaroringre?:)
Igyekszem, majd beszámolok az aktuális állásról :)
Ez jó:)
Akkor mindent bele ne hozz szégyent ránk:)
Egyet értek...Már, ami Palikot illeti.
Képzeljétek, én meg tavaly is, meg idén is játszom a kollégámmal (férfi). Minden futam előtt csütörtökig meg kell tippelnünk az első 10 helyezettet. Tavaly magasan én nyertem az idény végén, kaptam egy üveg pezsgőt.
Most az első futam után ő vezet 4-0-ra :((
További ajánlott fórumok: