Folyton betegek a gyerekek!SEGÍTSETEK! (beszélgetés)
Csak ne az üveg sörével együtt add, hanem szépen elosztvaa nap többi részében..
Ha azt mondták, nyugodtan add.. Azért nem cukorbólvannak a gyerekek, minimális alkoholtól nem lesz semmi bajuk..
Igen, a Béres örök.
Még echinácea, meg állítólag a grapefruit cseppek..
A művitaminok közül nekünk azok jöttek be, amikben van "laktobacilus"..
Egyébként a kaukázusi kefír sűrű fogyasztása se rossz..
Mi ez az étkezési agyag? Még nem hallottam róla.
A vírusos hasmenéseknél viszont azt mondták nekem a kórházban, hogy SEMMIT! Arra az egyetlen mód, hogy meg kell várni, amíg kimegy, és ezt semmise akadályozza meg... Persze ha kell folyadékpótlás, infúzió, akkor kell, de a székletet ne fogja meg semmi.. Hányáscsillapítót adtak, de hasfogót nem..
Viszont ha bakteriális eredetű, akkor már más a helyzet, akkor már lehetnek jók ezek.. Akkor az aktív szén is jó.. Egyébként én szedtem már vírusra is szenet, de ami olyan betyáros vírus, annak bizony nem sokat számított..
Bár én is utálom ezeket, mind a fene, és jó lenne, ha egy csodagyógyszer fél órán belül elmulasztaná..
Sajnos azt hiszem mindenkinek át kell esnie egy ilyen időszakon, ahol kisgyerekek vannak.
Mi a tvaly voltunk így, bármilyen immunerősítőt adhattam a gyerekeimnek, minden betegséget elkaptak, amivel találkoztak.
Utoljára tavaly tavasszal, a lányom volt nagyon beteg, tüdőgyulladás- mellhártya gyulladással kórházba kerültünk és mivel a picinek is épp magas láza volt, ő is jött velünk a kórházba. A lányomnak a vérképe a legrosszabb volt, akkor ajánlották a Bérest c vitaminnal. Nekünk ez vált be, két hét múlva, amikor vért vettek újból, azt mondták nem is lehetne jobb a vérképe.
Azóta Bérest adok C vitaminnal, kisebb-nagyobb szünetekkel és csak néha néha kapnak el egy egy kisebb náthát a gyerekeim.
Lehet nem mindenkinek válik be, de egy próbát megér.
A hasmenésre étkezési agyagot próbálj meg adni a gyereknek, az biztos kihajtja a vírust és megfogja a székletét, nálunk bevált.
Mert igazából a gáz bacik akkor terjednek, amikor az évszakhoz képest jelentősen más az idő... Egész télen gáz volt, mert meleg volt, de ahogy bejött a hideg, rögtön jobb lett...
Nálunk nem is a tél, hanem a tavasz szokott roszabb lenni, de nem hagyjuk... Azért sem...
Bár néha az a megoldás, hogy meg kell magunkat adni, 4 napig feküdni, aztán újjászületni..
Írtam egy csomót, erre a gyerek kitörölte: lényege, nálunk is ez megy, nagyszülők is sokszor elkapják.. El kell fogadni, és örülni kell, hogy nem valami életveszélyes, komoly bajunk van.. Fejben kell először rendet tenni..
Mi is voltunk kórházban, koraszülötten, tüdőgyuszival, hányósan, mandula-és arcüregműtéten.. stb..
Persze, hogy veszélyeztet munkahelyet, meg mindent, de akkor is ez van..
Vitamint, gyümölcsöt, oltásokat meg tömni, még ha elvileg nem is ez a sok car lenne az üdvözítő megoldás.. Mert nagyon mi mással szeretnéd erősíteni őket?? Válassz természetes terméket, vagy mittomén, de csodák nincsenek.. Mi bizony beadatjuk egy ideje az influenza oltást is, pedig pár éve még el se tudtam volna képzelni, mert én se vagyok élből olyan... De aztán nekem is elegem lett... Ennyi.
Meg persze a sport, meg a szeretet... Meg az, hogy jól érezzék magukat ott, ahol vannak. A lányomnál ez nagyon sokat jelentett... Ovit is váltottunk emiatt, és nagyon bejött..
Én még pánikrohamot is kaptam néha, amikor ilyen sok "baci" volt, én is azt hittem, megőrülök...
Ez a XXI. század kihívása, nincs mit csinálni, csak együttérezni tudok..
De aztán meg vannak jobb évek, jobb szériák.. De ahhoz kell a rosszabb, hogy legyen mihez képest jobbnak lenni..
Mi anno egy nyáron végigcsináltunk egy hónapos sóbarlangterápiát... Az nagyon sokat számított, főleg a felsőlégúti nyavaják ellen, de úgy általában is... Nem olcsó, de természetes, tudom ajánlani...
Sziasztok!
Mi is szedtük, nekünk használt. Azóta nem volt beteg és tök jó lett az étvágya. Gondolom a kettő összefüggött. Mellette mi is a Bérest és C vitamint szedünk.
Járvány van a mi környékünkön is!Igaz nekem pici a babám még de tudok róla!
Hányás-hasmenés,valami szájfájást a párom mondta,meg kötőhártya gyulladás,sőt még kanyaró is!Kisfiam hogy náthás volt Cebion cseppet meg,Calcimuscot kapott!
Meg vettem neki oscilococcinumot!
miért árt az isoprinosine?
én azt adtam a lányomnak most ősszel... persze nem sokat ért, ő is elég sokszor beteg sajnos (2 éves, most kezdte a bölcsit novemberben)...
mondjuk én is azt hallom, hogy ez az év nagyon durva mindenkinek, mindenhol, nagyon sok a betegség, akár hányós-fosós, akár a taknyos-köhögős, meg minden fertőzés nagyon megy most...sajnos :(
hasonló cipőben jártunk mi is, hónapokon keresztül 1 hét ovi 3 hét betegség, 2 nap ovi, 2 hét betegség (a létező összes vitamint, immunerősítőt beletömtem!).. december eleje óta viszont, mintha elvágták volna, idén már 4 hetet ment oviba a lányom, igaz ma már nem, mert kicsit náthás..
nem vasalom a ruháikat, csak amit nagyon muszáj, ovis poló (korábban még a bugyiját is, szóval mindent vasaltam, vele együtt fertőtlenítettem), nem használok fertőtlenítőt, kivéve a fürdő-wc, korábban mosogatásnál és felmosásnál is használtam..
kutya van, macska van..
házi tejet isznak, én erre esküszök, szeptember óta issza a lányom, és én ennek tudom be, hogy nem beteg most már jobban bírja.. ebben megerősített a hölgy is, akitől veszem, azt mondta, hogy az ő gyerekei is és az unokái is ellenállóbbak voltak, mint a társaik..
Tudom, hogy a lányom azért volt ennyire beteg, mert mindent agyonfertőtlenítettem nála, még a széltől is óvtam:)
Kitartást! Nehéz helyzetben vagytok, kicsit kilátástalannak is tűnik, de túl lesztek Ti is rajta!!
Szia!
ne érts félre, nem azért írtam hogy csak bogyókat en ,mert én hiszek a hókuszpókuszokban,MIndeddig azt gondoltam ,hogy a gyerek immunrendszere kell hogy legyűrje a különböző betegségeket és így válik majd erőssé és később ellenállóvá.De ez a rengeteg multivitamin és egyebek is úgyérzem jó üzleti fogások ,de nem érnek semmit ,magaslati levegőn lakunk családi házban ,még azt sem mondhatom hogy legyengült lakótelepi(nem akarok senkit megbántani)steril gyerekekről beszélünk ,hanem mezítlábas nyáron egyáltalán nem beteges gyerekek.Egyszerűen nem tudom mi a megoldás.
1: Bronco vaxum
2.: isoprinosine
3.: béres csepp + cvitamin
vagy vagy
További ajánlott fórumok:
- Szorulásos gyerekek szülei! Segítsetek!
- Miért elfogadott tény, hogy az óvodában a gyerekek folyton betegek?Nem lehetne ellene tenni?
- Aspergeres gyerekek szülei, segítsetek!!!
- Ausztriában dolgozom gyerekekkel óvóvnői tapasztalat nélkül. Segítsetek!
- Mit tegyek? A nászasszonyom folyton kavar a gyerekeknél!?
- IgA (immuloglobulinA) hiányos gyerekek anyukái segítsetek!