Influenza. A legrosszabb, amikor a gyerekek betegek. (beszélgetés)
Túl lesztek rajta gyorsan, ne aggódj! Ezen minden kisgyerekes anya túlmegy párszor (meg a nagygyerekes is :).
Az pedig csak jó, ha fekszik a fiad, a szervezete jobban tud a gyógyulásra koncentrálni.
Mielőbbi jobbulást és kitartást kívánok!
Sajnos influenzásak lettünk :(
Kis fiam 4 óránként lázas nagy nehezen bírom itatni etetni ma kezdődött a láz. Tegnap még semmi baja nem volt egész nap el volt járkált szaladgált szóval nem kellett feküdnie . Ma már délután óta fekszik 4 óránként van láza :( olyan nehéz ez . Legalább a láz csillapodna mert így nagyon sokáig nem maradhat . Voltam ma dokinál de sokat nem tudott mondani egyenlőre . Ez a legrosszabb amikor a gyerekek ilyen betegek . Meg az a jó hogy már nem vagyok lázas és jobban tudok figyelni a kicsire 4 éves. A nagyobbik fiam is jobban van már de még teljesen nem gyogyultunk ki belőle nem tudom még hány nap de legalább a kicsi fiamnak látnám hogy van javulás és nem megy már fel a láza legalább ma éjszaka már nem . Kicsit hosszúra sikeredett de ez van
További ajánlott fórumok:
- Megfázás, influenza megelőzése
- Meghalt egy 2 éves gyeremek B típusú influenza miatt :(
- Influenzás a családban! Szeretnék tanácsokat kérni Tőletek, hogy egy fedél alatt élve egy influenzással, hogyan tudnám megúszni ép bőrrel?
- A H1N1 influenzából sikeresen kigyógyultak tanácsai, terápiás módszerei
- Amikor körülötted tombol az influenza, mi a védőpajzsod?
- Haemophilus influenzae folyamatosan visszatérő fertőzés ellen tud valaki valami hatásosat?