Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Influenza. A legrosszabb, amikor a gyerekek betegek. fórum

Influenza. A legrosszabb, amikor a gyerekek betegek. (beszélgetés)

tegnapelőtt 09:14
Már kilépett.
tegnapelőtt 09:14
Jó gyorsan törölte magát a fórumindító! :(
tegnapelőtt 09:12

Túl lesztek rajta gyorsan, ne aggódj! Ezen minden kisgyerekes anya túlmegy párszor (meg a nagygyerekes is :).

Az pedig csak jó, ha fekszik a fiad, a szervezete jobban tud a gyógyulásra koncentrálni.

Mielőbbi jobbulást és kitartást kívánok!

3. globus (válaszként erre: 1. - Kv111)
tegnapelőtt 07:44
Mindenképpen itasd. Ha nem tud enni, nem olyan nagy baj, azt bepótolja, ha jobban lesz. Rehidratáló folyadék van gyerekek számára, fontos ásványi anyagokkal.
2. pötibaba (válaszként erre: 1. - Kv111)
tegnapelőtt 07:07
Kitartás! Jobbulást a picinek! Hamar túl lesztek rajta, aztán már el is felejtitek.
febr. 17. 23:07

Sajnos influenzásak lettünk :(

Kis fiam 4 óránként lázas nagy nehezen bírom itatni etetni ma kezdődött a láz. Tegnap még semmi baja nem volt egész nap el volt járkált szaladgált szóval nem kellett feküdnie . Ma már délután óta fekszik 4 óránként van láza :( olyan nehéz ez . Legalább a láz csillapodna mert így nagyon sokáig nem maradhat . Voltam ma dokinál de sokat nem tudott mondani egyenlőre . Ez a legrosszabb amikor a gyerekek ilyen betegek . Meg az a jó hogy már nem vagyok lázas és jobban tudok figyelni a kicsire 4 éves. A nagyobbik fiam is jobban van már de még teljesen nem gyogyultunk ki belőle nem tudom még hány nap de legalább a kicsi fiamnak látnám hogy van javulás és nem megy már fel a láza legalább ma éjszaka már nem . Kicsit hosszúra sikeredett de ez van

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook