Fokhagymás ragu-burgonyával recept
120 perc
A Fokhagymás ragu-burgonyával hozzávalói:
Fél kg sertés comb
- 1.kg burgonya
-3.fej vöröshagyma
-5.cikk fokhagyma
-1.k.k. Majoranna
-2.e.k. Mustár
-Só
-Bors
-Delikát ízlés szerint
A Fokhagymás ragu-burgonyával elkészítési módja:
A burgonyát héjában megfőzöm, letisztítom, és 1 fej hagymával megpirítom! Félre teszem. A húst meg főzöm egy nagyon pici sós vízben, kicsit puhítom! Leszűröm , készítek egy kis olajon karikára vágott hagymát beízesítem , üvegesre pirítom. Hozzáadom a húst, a mustárt és a reszelt fokhagymát,1 dl vizet öntök hozzá amíg el nem fő pirítom! Majd lefedve hagyom kb. 40 percet, ez idő alatt a hús puhul omlós lesz, és magába szívja a fokhagymát!
Kicsit macerás, de megéri mert nagyon finom ! Jó étvágyat mindenkinek aki esetleg elkészíti !
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: fc7674e730, 2011. febr. 28. 12:15
A fokhagymás ragu-burgonyával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.