Fogzás miatt nyűgös nagyon a babám, vagy más baj lehet? (beszélgetés)
Szia! De jó :)
Na mi lett aztán nálatok? A foga miatt volt valóban ez a sírós időszak?
És most hol tartotok etéren?
Szandrámnak eddig ma volt a legdurvább napja, egész délelőttöt végigordította, nem tudtam megnyugtatni semmivel, hullámokban tört rá.
Kentem az ínyét dentinox-szal, nurofennel, semmi hatás. Végül adtam neki egy rendes adag nurofent, fél óráig még sírdogált, majd evett, végül nagy nehezen elaludt. De csak 35 percre :(
Ma délelőtt 20 percet aludt, most meg 35-öt. Ő, aki nappal 5-6 órákat szokott...
Sziasztok!
Van itt még valaki?
Most találtam erre a fórumra, kislányomnál most ugyanez van, hol jókedvűen játszik, hol meg vörösre ordítja magát, alig bírom megvigasztalni.
Ha elterelem a figyelmét, addig elfelejti, de amint leteszem, már sír is :(
5 hónapos múlt, az alul dagadt, fehér az ínye már jópár hete. Nyáladzik, de nem durván. Mindent rágcsál.
Vici81 kibújt végül a fogacska? Amiatt volt nálatok is ez??
most mennem kell mert kajcsiidő van:)
köszönöm mindenkinek.
sziasztok
Szia!
Nem tudom, fájt-e már a fogad, de van olyan, hogy belenyilallik, aztán elmúlik. Szerintem az lehet. Végszükség esetén, ha nem jó a Dentinox vagy a homeo, adhatsz neki fájdalomcsillapító szirupot. Mondjuk nem adnám minden nap, de ha nagyon szenved, akkor igen.
Elkeseríteni nem szeretnélek, de a hátsó fogak még sokkal jobban fájnak.
Elkésve nem vagytok, 14 hónapos koráig bármikor jöhet az első foginca.
Ó, hát az nem jó. De lehet, hogy anélkül meg még az éjszakáitok is gázosak lennének.:)
Nálunk az volt a gond, hogy már olyan hamar (3,5 hónapos korban) jöttek a fiúk első fogai, amikor még fogni nem tudtak semmit, így a rágóka nem igazán jöhetett szóba nekik eleinte. Ezt a korszakot sajna át kell vészelni, jobbat nem tudsz tenni.
Szia!
Nálunk is ez volt az első mini terroristámnál. Ha jót akarsz a babádnak, akkor tudok ajánlani egy nagyon jó homeos bogyit. Camomilla Vulgaris a neve és vény nélkül kapható a gyógyszertárakban. Ott el is mondják, hogyan/mekkora mennyiségben kell alkalmazni. Nekem és azoknak, akiknek ajánlottam, nagyon bevált.:)
de nekünk mondhatom ugy is hogy egyáltalán nem folyik.a szája körül kicsit nyálas ennyi.
és ez a fogzás ilyen hogy fáj nagyon és elmúlik,majd újra előjön?1órán át ordított a kicsikénk,most abba hagyta tök jól elvan játszik:)
de mindig azt mondják mindenre biztos a fogzás miatt!?túl aggodó anyuka vagyok és szörnyű hallani h.ugy sír és nem tudok mit csinálni.komolyan mondom ugy sírt mint amikor disznót vágnak...
Sziasztok!
Első gyermekünket nevelő anyuka vagyok,lehet kicsit túlaggódok mindent.7hónapos múlt a babánk.elvileg most fogzik.pár napja csak ugy előzmények nélkül elkezd sírni,ordít olyan mint akit nyúznak.nem tart sokáig hamar abbahagya.de nyűgös nagyon.honnan lehet tudni h.tényleg a foga miatt vagy esetleg más baja lehet.
További ajánlott fórumok:
- El tudnatok hagyni valakit akibe nagyon szerelmesek vagytok észérvek miatt?
- Akiknél apa nagyon sokat van munka miatt távol - hogy élitek meg a mindennapokat?
- Megjelent egy új, a fogzási tüneteket enyhítő, állítólag nagyon hatásos készítmény. Mi a neve?
- Camomilla vulgarist folyamatosan adhatom-e fogzás alatt, hogy elkerüljük a nagyobb fájdalmakat, vagy csak akkor kaphat mikor már nagyon fáj?
- Nagyon nyűgös mi lehet a baj?
- Fogzás alatt szopi-stop: nem nagyon akar szopizni 8 hós lányom, 4 foga jön egyszerre. Tapasztaltál ilyet már?