Fogyózz velem együtt és segítsük egymást!!! (beszélgetős fórum)
Az nagyon szép eredmény, csak így tovább:-)Ügyes vagy! Én még csak álmodozom 25 kg-ról... De menni fog!
Ezt hogyan sikerült lefogynod? Milyen életmódra váltottál?
Sziasztok!
Én az atkins diétára esküdtem. Addig míg egy test állapot felmérésen ki nem derült, hogy lappangó glutén allergiám van. Így én minden módon mellőzöm a szénhidrátokat. Akik most szeretnének elkezdeni diétázni vagy életmódot váltani. Azoknak javaslom az "A te életed" című könyvet. Ebbe a könyvbe nem csak a fogyás mechanizmusát írják le, hanem diéta tippek valamint receptek is vannak. Amik könnyen elkészíthetőek és nagyon finomak.
szia!
Én jelenleg stagnálok, most készülök ismét belevetni magam a dolgok közepébe. Te hogy vagy? Hogy haladsz?
Nagyon jól haladsz! Ügyi vagy! Én annak örülnék, ha most újra 20 kg-ot le tudnék adni... akkor olyan jól ment... Persze futottam is meg tornáztam és este nem volt nasi, de most mégsem megy.... Sztem azért mert a mozgás még kevés, de ami késik, nem múlik...
Étrenden változtattál?
Szia!
Örülök hogy itt vagy!
Évusnak most küldtem egy üzit, várom a válaszát.
Én most taposom a 28.kilómat, igyexem szépen ütemesen fogyni.
Sziasztok!
Jó rég voltam már itt, úgy hogy gondoltam bekukkantok hozzátok, mert nagyon kíváncsi vagyok ki hogy áll? Mennyit sikerült leadnotok?
Merre jártok báránykáim???
Mindenkinek gratula a haladáshoz. Én most ismét intenzívebben folytatom mint az elmúlt 2 hétben. Visszatért az életkedvem, a lelkesedésem és minden egyéb. (sajnos egypár kiló is, de gyorsan megszabadulok tőlük :-D )
Sziasztok!
Szerintem egy diéta elkezdése előtt érdemes elmenni egy állapot felmérésre, ahol megnézik, hogy milyen a tested anyagcseréje és zsír háztartása. Ahol személyre szabott diétát írnak amivel nem koplalsz.
Gratulálok Évus!!!! Csak így tovább!!
Én most nem tudom hogy állok, mert páromnál vagyok és ott nincs mérleg. Mérlegelés majd hétfő reggel :-D
Telifánt!
89,5kg vagyok!!! :-) Meg van az eredménye a mozgásnak és a helyes étkezésnek.
Te hogyan állsz?
Puszi!
Szia!
Írok egy két mondatot,hogy lásd nem vagy egyedül! :-)
Holnap mérlegelek,majd megírom,hogy hogyan alakult.
Hogy vagy?
Puszi!
Az elmúlt napok nem éppen a diéta jegyében teltek. De azért igyekszem odafigyelni hogy legalább édesség ne legyen a megevett dolgok között.
Tegnap nagyon fájt a lábam, így a gyógytorna is nagyon nehezen ment. Ma valamivel jobban érzem magam. Remélem ez így is marad majd.
Remélem csajok mindenki azért tünt el, mert vagy a vizsgáira készülődik, vagy a karácsonyi nagytakarítást csinálja.
Kitartást és puszi mindenkinek!!!
Sziasztok!
Én eltűntem, eltűnt mindenki más is? Hol vagytok????
A múltheti kajám az nem volt valami nagy szám,leszámítva mikor az anyukám vagy a párom és a szülei hoztak nekem egy egy ehető finomságot. Hol salátát csirkemellel,hol halacskát,hol husilevest.
A súlyom jelenleg 129,7kiló de ez kaja után déli mérlegelésnél. Mozogni egyenlőre csak a gyógytornát szabad,de jelenleg attól is kifáradok. Azt hiszem hirtelen ennyi.
GYERTEK VISSZA!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Lelkes és kitartó fogyitársakat keresek!!! Segítsük egymást!!!
- 10-, 20-, 30 kg-ot szeretnék leadni! - segítsük egymást!
- Hétfőtől jobban odafigyelek a kalória bevitelre, amikor lehet számolom is.ki tart velem?segítsük egymást
- Egészségesebb életmódra váltók gyertek beszélgetni - segítsük egymást!
- Kevés az akaraterőm, de nagyon szeretnék lefogyni! Ha Te is segítsük egymást!
- Segítsük egymást a fogyásban!