Fogyott már valaki biorezonanciás kezeléstől? (beszélgetős fórum)
Ügyes vagy,gratulálok hozzá.
Az a helyzet,hogy a férjem 40 évig erős dohányos volt.
Így nehéz leszokni.
Mondjuk én kocabagós vagyok,nem alakult ki függőség nálam,ezért nem tudok érdemben hozzászólni.
Nos,a férjem már kétszer is megpróbálta.Igaz a cigiről akart leszokni.
Azóta sem sikerült.Nagy kamu szerintem.Csak pénzkidobás.
Szia!
Én is kiprobáltam nekem nem jött be, sőt 1 kiló még fel is jött a két kezelés között. Én is kaptam diétét ,de ha jól megnézed magától a diététól lefogysz, ha be tudod tartani akkor minek a biorezonancia? Én pont azért voltam bajban, mert nem tudtam betartani ezt az étkezést, igy nem is ment le semmi. Ez 1 éve volt, azóta sokat gondoltam arra, hogy a saját érdekembe vissza kell fognom az evést. Mostmár meg tudom állni.
Szia!
Kb.1/2 órát tartott a kezelés.
Kaptam egy speckó diétát,amit hétfőn kezdtem,két hetes.Utána egy hét szünet,egy hét diéta.
Számokban:hétvégén 1 kiló ment le,pedig végig bűnöztem,mert hétfőn kezdődött a diéta.Hétfőtől péntekig pedig 2,5 kiló,azaz 6 nap alatt összesen 3,5 kiló mínusz.
Honap is kell mennem.Heti egy kezelés.
Nagyon jó lesz, ugyanis ezzel a módszerrel szoktam le a cigiről, mondhatom könnyedén. Nagyon szeretném megtudni segít-e, mert akkor azt is bevállalom.
Nagyon várom a beszámolód!
Szia!
Szombaton megyek az első kezelésre.Majd beszámolok.
(egy ismerősömnek sokat segített a fogyásban)
További ajánlott fórumok:
- Dohányzásról való leszokás biorezonanciás módszerrel
- Mi a tapasztalat biorezonanciás kezelésről?
- Elmentem biorezonanciára és íriszdiagnosztikára. Amiket...
- Tudna valaki egy biorezonanciás állapotfelmérést javasolni Miskolcon, vagy Tiszaújvárosban?
- Debrecenben tud valaki biorezonanciás vizsgálatot kicsinek?
- Tudja valaki, hogy Kaposváron hol és ki végez biorezonancia vizsgálatot?