Fogyott már le valaki a CHOCOLATE SLIM-mel? Tapasztalat? Eredmény? (tudásbázis)
Igen van.:)
Te meg ahelyett, hogy tennél valamit a fogyásod érdekében, várod a sült galambot. Soha nem fogsz így fogyni, de legalább nyithatsz még sok-sok fórumot mindenféle hülye diétáról meg csodalöttyről... és közben bánthatod azokat, akik nem dőlnek be ilyen hülyeségeknek.
De tényleg miért nem veszed meg, megér egy próbát nem? Annyira ezért nem drága, főleg ha még használna is..:)
Úgy látom már évek óta érdeklődsz fogyással kapcsolatba. Ennyi idő alatt egy kis odafigyeléssel simán meglenne már az eredménye.
Egyébként meg vedd meg, aztán vagy használ vagy nem. :)
Te tettél egy általánosító megjegyzést, én tettem egy kiegészítést. Ennyi történt!
A Kérdezőről egyikünk sem tud semmit.
De valószínű sokaknak eszébe jut, de gondolom nem szenved a kérdező ezek közül egyikben sem, ezt is leírta volna a logikus az lenne.
Egyébként sokan bizonyították már, hogy pont a mozgás hozta ki őket a gödörből.
Sokaknak eszükbe sem jut, hogy nem mindenki képes olyan és annyi testmozgásra, ami fogyásban is megmutatkozik. Pl. mozgáskorlátozott, rokkant, egyes szívbetegségek, vagy csak idős.
Ezek ellenére nem szeretne 100+ kg lenni, mert az az állapotára is hátrányosan hat.
Nem használtam, tehát elnézést, hogy belekotyogok.
Arra gondolok, ha ezek hatásos módok lennének, nem lennének kövér emberek.
Ha fogyni szeretne valaki, akkor eleinte számolni kell, mit és mennyit ehetsz.
Ha pl. betartod a cukorbetegek diétáját biztos fogyni fogsz, mellette a mozgás elengedhetetlen. Sajnos meg kell dolgozni keményen, hogy fogyjon bárki is. Hány gazdag híresség hízik el, ha lenne csodaszer, akkor tuti bevetnék, mert megtehetnék.
Kalóriatáblázatot a neten is találsz és a fittségednek megfelelő tornát is.
Hidd el, az egészséged is sokkal jobb lesz, ezért a hangulatod is.
Sok erőt kívánok, hogy tudj váltani!
További ajánlott fórumok:
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- Melyik a leggyorsabb eredményt hozó mozgás forma?
- Fogyott valaki valamilyen fogyiporral? Például dm-es tejsavó por? Eredmények?
- Lg kg800 Chocolate memória bővíthető?
- XVI. kerületben ismer valaki Chocolate Brown szoláriumot? Egyáltalán melyikbe érdemes menni?