Fogyókúra. Teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt v graham liszt? (tudásbázis)
6. Betsabé
2010. máj. 23. 22:09
Én grahamliszt párti vagyok. Mindent készítek vele. Pizzalapot, palacsintát, zsömlét, habarást, bögrés sütit, túrós batyut, stb. Nálunk nagyon bevállt. Tönkölyt is próbáltam, de azt nem szeretem annyira.
5. vaczila
2010. máj. 22. 07:56
Majdnem ugyanaz a kettő, csak az őrlés méretében van ici pici különbség. Bármelyiket használhatod.
4. Nívea
2010. máj. 22. 07:37
Felváltva mindkettőt :)
3. andi6020
2010. máj. 22. 07:07
Ez jó kérdés. (Én egyiket sem használom, úgyhogy kíváncsi is vagyok)
2. Gemini84
2010. máj. 22. 06:20
Melyiket használjam????
1. Gemini84
2010. máj. 22. 06:20
Fogyókúra. Teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt v graham liszt?
További ajánlott fórumok:
- Fogyókúra alatt megengedett a teljes kiörlésű vagy graham kenyér evése?
- Tudja valaki, hogyan kell készíteni teljes kiőrlésű lisztből zsömlét vagy kiflit házilag sütőben?
- Kenyérsütés teljes kiőrlésű lisztből. Van valakinek jó receptje?
- Teljes kiőrlésű kenyér sütése kenyérsütőben
- A teljeskiőrlésű lisztből készült termékek fogyókúrások?
- Mennyi kcal és ch van a teljes kiörlésű tönkölybúza kenyérben? Köszönöm!