Fogyjunk le karácsonyra! (beszélgetés)
Igen, ezért megy döcögősen.
Amíg nem.érik meg benned a gondolat a változtatásra, addig csak vágy marad.
Szerintem fokozatosan változtass, hogy legyen időd átszokni, megszokni az új ízeket és használd a kalóriabázist. Úgy a hagyományos ételek mellett is jobban kordában tudod magad tartani.
Kezdd úgy, hogy lecseréled a cukrot édesítőre, a fehér lisztet meg teljes kiőrlésűre, durumra, rozslisztre, olyanra ami jobb.
Vélemény? :-)
Akkor igazán nem is akarsz lefogyni. :-)
Ha valóban zavarna, tennél érte.
Amúgy a fogadalmakban nem hiszek - én személy szerint. Azokat sosem tudtam betartani.
Én lennék, csak qva sok a munka + otthoni gondok is vannak. :-(
Szóval max. csak be- benézek.
Tényleg! :-)
Iszonyúan jó az a fiú és nem szállt el magától.
Igaza van a párodnak. :-)
:-D Ne arra gondolj, hogy mit hagytál ki, hanem hogy mit nyertél! Egy lépéssel közelebb a cél. :-)
Oláh Gergő nyerte meg. Nagyon is megérdemelte :)
Szerintem ő úgy született, hogy már énekelt is! :D
Párom úgy fogalmazott: Mindegy mit adtak neki, az tökéletes volt :)
Igyekszem nem nasizni, de mikor én 3 almát nyomok a fejembe, párom meg Rizses táblacsokit, de nem is kockákben... nem! Fogja a kezében és harapja :D Majd megkínál ... :D Nah mondom: nem kérek, de olyan búúúús voltam mikor elvette a szemem elől :P
Hi!
Én nem bűnözök, ha a nasizás ezt jelenti. :-)
Ha édesre vágyom, csinálok vmi diétásat és azt bekalkulálom a napomba. Ha nem fér bele, nem eszem olyat aznap.
Az Xet nem szoktam nézni. Ha be is kapcsolódom, az mindig a vége fele történik - a tavalyit nem is tudom, hogy láttam-e. Akkor ki is nyert? Arról szerintem lemaradtam.
Mizus? Fogytok? Nem fogytok? NAsiztok? Nézitek majd az X-faktort?
Bozsek Márk kiszállt. OOooh.. Kiváncsi vagyok hogy oldják meg, mert csak tegnap jelentették be.
Nekem megoldódtak az egyéb gondjaim. Szóval Remélem megy majd lejjebb a súlyom szépen lassan :)
Gondollom láttátok a naplómba már jó sok képet kiraktam :D Bíztatom magam ezerrel :P
És ti?
Hali!
Bizony :)
Szépen lassan, de biztosan. :)
Helló!
Vagyok. :-)
Tartom, csinálom továbbra is.
Szépen apránként haladok. :-)
Annyra várom a Vasárnapi méretkezést, hogy nem hiszitek el :D
Eszek valamit meg tornázom egy kicsit :)
Csak alkalmanként kell így suliba utaznod vagy minden nap?
Ez nagyon kevés alvás. :-(
Én is szívesen fagyiznék, tavaly simán benyomtam.este vacsora, stb után.egy 70-80dkgs jégykrémet. :-)
A stressz nálam nem fogyaszt, hanem hízlal. :-D
Szio mindenkinek!
ma cirka 3óra 40 percet aludtam(sajna ennyi idöm volt rá), majd suliba mentem,hajnali utazással,hazaértem este 6 után fél óra pihi,gyors ebéd kivételeseb ilyen későn itthoni mszály dolgok részben beiktatva, majd utcu zumba. most kicsit-nagyon ugy érzem kicsavartak és nagyon fáradt vagyok de megéri. kaloriabázis szerint nagyon ügyi voltam:-) remélem a mérleg is ezt mondja majd:-) kitartás mindenkinek:-)
Patapucs: igyexem:-)
Sziasztok megint :)
Engedjétek meg, hogy egy bejegyzésben válaszoljak mindenkinek.
Hát hogy mindenfélét, az azt jelenti, hogy pl vasárnap reggelim fél tábla étcsoki volt, elötte való nap fogyott el a 2 l-es jégkrémem stb :D
Tudok élni noh :D
Hát hogy lemenjen igazából sok torna. Keveset evés. Fogni kell a pénzt karácsonyra. Stressz.
Csak végszükségben iszok kávét, teát. Cukor stopp. :)
Igyekszem tornázni minnél többet. És egy pillanatra sem elcsábulni. Van egy naplóm. 47 napom van. Jah és sok sok vizet iszom :)
Ha gondoljátok benézhettek.
Nyílván a most vasárnapi méretkezés még meglepő lesz. Mert először ugye a felesleges víz fog lemenni.
Igyekszem noh :)
Ti hol tartotok? :) Mit csináltok?
amúgy az igazán egészséges fogyásnál a heti 1kiló súlyvesztés nem is olyan könnyű, viszont mivel zsírból megy le, nagyon látványos tud lenni :)
hajrá! én is a heti 1 kiló szinten vagyok, nagyon elszántan! :P