Fogyás nem nagy súlyból (beszélgetés)
Na innen nehéz (és persze innen szép) győzni!
Most értél el oda, hogy a tested megszokta ezt az életstílust. Egy módon lehet fogyni, vagy az edzést növeled vagy a kaját csökkented. Vagy mind kettőt. Akkor újra megmozdul.
Persze lehet elérted azt az életkort, mikor változik az ember súlya. Én pl 30 alatt 60 kilóval vékonyak tűntem. Most ez a 38 felé már 65-tel is működik. Ma 67 kg-t mutatott a mérleg, hjja van egy kis has meg vastagabb comb. De igazából még mindig jók rám a tavaly vásárolt cuccok, farmerek, amikor 63-64 kg voltam.
Csak azt tudom mondani, hogy légy türelmes. Az az utolsó pár kiló a legnehezebb. Ráadásul esetleg meg is marad egy kicsi pocak.
Csak folytasd, ami eddig is bevált, illetve az edzésbe beiktathatsz oldalra mozgásokat is.
Van ez a Tiffany Rothe, keress rá. Ő mindig belecsempéász valami riszát a dolgaiba, de kemény edzései is vannak. Pl. ilyen az Orange sorozata is.
Sztem ennyi tök belefér. Én kicsit túúmáccsnak gondolom ezt az egészet,de ez más fórum témája.
Én ma bementem a 2 km-rel odábbi faluba, egy boltba, ott összevissz 1 vásárló volt és 4 alkalmazott. Ennyi volt a mai társas"érintkezés" ;)
Szuper. Nálunk is ma már határozottan jobb idő volt. Kellemes sétát tettünk. (itt szerencsére nincsenek, emberekkel nem találkoztunk)
Én holnapra fontolgatok egy futást.;)
Anyammal tegnap valtottam par uzenetet, akkor mondta, hogy esni kezdett a ho :P
Azert banan rohaszto hoseg itt sincs, de delelott a pulcsi felelsleges volt a futashoz, es utana amig kint kicsit feltakaritottam az egesz telen kupacban rohadozo felevelet, szinten csak poloban toltam.
Ha nem élvezted, akkor ne is edd! :D
Ha meg futsz, az tök jó.
Kenyér nem. Azt magában is szeretem. Tészta, rizs annyira nem izgat, elvagyok nélkülük.
Kenyérből a Slim kenyeret és a grahamet szeretem, de pl egy bajor kenyeret nem ennék meg. A tk, rozs stb kenyerekben még nem hiszek.
Én elég jól főzök, de akkor sem szeretem a zöldségeket. Mondjuk besamel mártással nyakon öntve még elmegy. :)
Köles, árpa, barna rizs...jajj..telleg sokat csináltam anno, de sosem ízlett.
Én már annyi mindent ettem úgy hogy marhára nem élveztem, hogy elég volt.
Miért ízetlen? Párolhatod fűszerekkel, sőt akár zsiradékkal is.
A töltött káposzta pláne egyenesen fogyis kaja.
Kölest meg néha mindenkinek jó lenne ennie, akár rizs helyett.
Nekem menne, ha nem vennék néha zsírt is hozzá...
Csökkenteni azért lehet.
Jaja, arra lehet figyelni. Pl tok felesleges cukrot használni,mikro van édesítőszer. Vagy a legtöbb termékből meg lehet venni a cukor- vagy zsírmenteset. (joghurt, üdítő, margarin, csoki..stb)
Nekem egyedül a kenyérről való leszokás nem megy.
No lám, én is csak a többség kedvééért mondom diétának, meg mert rövidebb.
Semmi diéta nincs, csak kicsit kevesebb zabálás és a tápanyagokra való kis odafigyelés.
Bevallom én már kiégtem a diétákba. Elég volt. Nincs hozzá sem erőm sem kedvem. Lefutni 10 km-t meg jól esik. :P
Nálam az a gond, hogy nem szeretem a diétás kajákat. Évekig kínoztam magam, mára elég volt. Inkább a mozgás.
Nekem is has-popsi ami kikerekedett. :(
A diétával az a baj, hogy ugyan hatásos, de azzal megy a mellből is. Szóval én most célirányosan szeretném megoldani, a futás mindenképp hatásos lábra, popsira, hasra, csak tovább tart időben a hatása, mint a diéta. Ellenben a diéta ha szigorú akkor gyorsabban hat, de könnyebben is vissza lehet szedni a leadott kilókat.
Én tavaly fogytam 20 kilót, elég sokat jártam el futni, de aztán ahogy jött a tél elengedtem.
De sebaj, most aztán van időm,ez nem lehet kifogás :))
Én már elkezdtem rendszeresen edzegetni itthon.
Igazából fogalmam sincs, hogy mi adta a löketet, mert eddig se mentem el itthonról.
Szia. Én ebben az önkéntes elvonulósdiba gondoltam, hogy le kéne adni azt a kb 4 kilót ami felkúszott rám november óta.
Ahogy jobb idő lesz, el szeretnék járni futni, utána meg egy kis comb-popsi kondi.