Fogyás 2015. októberétől (beszélgetés)
Hát na... Szomorú... A nagy kék F betűs közösségi oldalon van egy oldal : Timi életmódváltó oldal: szuper jó okos dolgok vannak ott. Jó kis csapat jött ott össze. Ajánlani tudom csak:
✔
Sziasztok
Én is tartom magamat a tervemhez.
Én szeptember első hetében kezdtem el.
Ultra brutál epegörcs és gyulladás után telt be a pohár + részben vissza is híztam amit tehgesség alatt és után leadtam.
Február közepén műtenek addig -15 kg akarok fogyni + hasat erősíteni. Súlyban egyenlőre keveset 4-6 kg-t fogytam, centiben több 13-16 cm.
Életmódot váltottam, no: fehér liszt/búzaliszt ; cukor, krumpli, rizs - max jázmin vagy barna tészta - max durum ez utóbbi kettőt 2 hetente eszem olaj helyett: kókusz zsír/olaj vagy olíva.
nap max 2 helyett 4-5 étkezés. Rost dús változatos + zöldséges ételek amiket össze lehet vonni az epés diétával. Pórálok inni (nehezen megy) napi 1,5-2 l folyadék. Az epe bántalmak miatt elég sok mindent nem vagy nemúgy tudok enni, úgy hogy gyakorlatilag minden ételt át kellett alakítanom. Mozogni eddig munka és a panszok miatt nem tudtam. Mióta így táplálkozok nem volt rohamom, ami már fél siker. Most kezdtem el aktívabban mozogni, mert már jól esik...Meglátjuk...Bizakodó vagyok! Sok sikert Mindenkinek! Remélem működni fog a fórum és nem dől be.
Igen, a védőnő mondta. Nem rég történt váltás, mert az előző védőnőm szülési szabadságra ment. A mostaninak pedig olyan fontoskodó stílusa van, vagy hogy is fejezzem ki magam. Nagyon papírforma szerint dolgozik, tapasztalat híján. Ezt leszámítva viszont aranyos, kedves és olyan tipikusan megmagyarázó típus, tehát a beszélgetés végére biztosan lyukat beszél a hasadba és meggyőz, hogy már pedig jót akar és az úgy jó, ahogy mondja.
Ó, elő is vettem a porosodó szobabiciklim és délelőtt tekertem is lightosan 30 percet. :)
Mivel a gyógyszer beállította, így igen, sikerült. :) Előtte pedig nem próbálkoztunk.
Ez elég szomorú. :( Sajnos igen csak sok hasonló orvos van, pedig az emberlánya az egészségét bízza rájuk és jobb esetben feltétel nélkül megbízik bennük.
jól emlékszem, a védőnő javasolta a fogyást? ismerek kismamát, aki fogyott a terhesség alatt, de szimplán csak azért, mert elhagyta a tonna cukrot, mert ráparázott a terhességi cukorbetegségre, de ezen kívül semmi más radikális változtatás nem volt, és nem is a fogyás volt a cél. Szóval ha fogysz, az nem rossz, de kifejezetten fogyózni terhesség alatt szerintem nem kellene. Az orvos a lényeg, védőnők néha mondanak hülyeséget (és ezzel nem őket degradálom le, hanem simán tény).
Ha az orvos külön nem tért ki a súlyodra, nagy gond nem lehet, a 80-85 kg még mindig nem 130, és valóban, ha akkora gond lenne, nem is fogant volna meg a babó.
Bőven elég, ha nagyjából tartod a súlyod, vagy ha csak a baba tömege jön rád. :)
Ha egészségesen, mértékkel étkezel, az tökjó! meg fogja hálálni a szervezeted! nagy séták, bringa, ahogy Vanessza is írta :) jó babavárást neked!