Fogkrémmel mosod a kisbabád első fogacskáit? (beszélgetés)
Igen ,fogkrémmel! elmex kid!
minden étkezés után megmosakszunk és fogat mosunk! Már 10hós kora óta!
1 éves koráig nem, aztán meg olyat amit a kicsi 1 éves korától lehet használni. Épp csak egy kis pöttyöt, mert még nem tudja rendesen kiköpni.
Addig is gézzel, vagy direkt neki való fogkefével óvatosan átdörgölheted, pár hónap múlva add a kezébe és a segítségeddel próbálkozzon. A piciknek való fogkefe puha, lekerekített sörtéjű, de vigyázni kell, nehogy megsértse az ínyét.
Azt hallottam, hogy nem egészségesek a fogkrémek ilyen picike korban,mert valahogy beépül a szervezetébe és maradandó elváltozásokat oko. DE a cikk azt sem említette, milyen elváltozásokat és hogy minden fogkrém-e.
Te használsz fogkrémet pici babánál? A kisfiam most 6,5 hónapos és 2 foga kint van és most 4 jön egyszerre felül.
További ajánlott fórumok:
- 14 hónapos kislányomnál most derült ki, hogy valószínűleg zománchiányosak a kis fogacskái. Van valakinek valami ötlete, mit tudnék tenni?
- Mitől lehet, hogy fogacskáinak egy része áttetsző fehér?
- Hol tudok babának olyan képet csinálni a fogacskáiról amin jelölöm dátummal hogy mikor melyik bújt ki?
- Tudna vki segíteni nekem abban, hogy hogyan tudok olyan képet csinálni, ahol be tudom írni, hogy mikor bújtak ki Kisfiam fogacskái?
- A 4,5 hónapos kisfiam még mindig a 0-2 hónapos MAM cumit 'rágja'. Hiába van új, nem kell neki. Árt ez a majdani fogacskáinak?
- Kinek milyen tapasztalata van a Sensodyne Repair & Protect fogkrémmel?