Fodrászok, kollegák vannak itt? (beszélgetés)
Szia! Három éve, amikor elkezdtem dolgozni, valamiért az Indolára esett a választásom. Nem mondható olcsónak (60 ml 1300-1500 Ft), de maradok ennél. Pedig vívódtam én is, mert nincs közel sem annyi hasznom a festésen, mint a négyszáz forintos kallos esetében lenne...Viszont a vendégeim elvárják a minőséget is. Aki meg annyira igénytelen, hogy nem érdekli, ha csípi a fejbőrét a festék, ha folyik az arcán a szín, amikor izzad, hát az máshova megy.
Akinek nincs pénze, az kénytelen beérni azzal, amit otthon magának tud csinálni, viszont aki kicsit is többre vágyik, az összegyűjti a fodrászra a pénzét, és azért viszont - jogosan - többet vár. Szerintem ezért nem tehetjük meg, hogy sz@r anyaggal dolgozzunk.
Szia!
Igen tudom..persze...
az a baj amit eddíg használtam,ill.már kb.10 éve az elég drága lett,ill.nem mindenki tudja megfizetni,pedig egy eléggé közép-ár,de igen a túl olcsó meg olyan is,nem tudom így most hogy te melyiket írod.
Most én is próbálgatok egy másikat,nemrossz,szép színei vannak,de ősz hajra nem a legtutibb.Ez kb.500 forintal olcsóbb mint az előző,és nagyobb kiszerelés,nem 60ml,hanem 100ml és 1:1arányba kell keverni hanem 1:1,5,a szőkéket meg 1:3
Szia itt vagyok :)
Fodrász kellékes,de gondolom ezt te is tudod.
Nekem a keratinos vált be a legjobban,fehér kék dobozban van,viszonylag jó árban van a kallost azt nem ajánlanám,mert az nem minőségi festék.
További ajánlott fórumok:
- Divattervezők, fodrászok, kozmetikusok, pedikűrösök
- Miért mennek a fodrászok szívesen házhoz?
- Mit tesznek a fodrászok a "páciens" hajára, amitől sima lesz?
- Első munkanapom fodrászként ! ti mit szerettek, mit nem a fodrászokban?
- Fodrász árak - Szerinted a mai fodrászok drágán dolgoznak?
- Hol vannak a jó fodrászok?