Fodrász, aki tényleg tud ilyen hajat vágni? (beszélgetés)
Én fodrászom tud. de Érden van.Igazi hosszúhajas fodrász. És nem kell neki hogy sok haj legyen, akkor is megcsinálja :)
Mondjuk nekem sok van, és nem egyenes, így fontos a szép lépcsős vágás, hogy ne hülyüljek meg vele :)
tettem fel képet, csak máshogy van szárítva mint a csajé, de ugyanaz a vágás, mint az egyeneshajú képen amit feltettél.
Az en hajam ket veglet kozott ingazik: vagy tusi, vagy vallon tul ero.
A lepcsozetes vagas a legfontosabb, utana a nagy csavarok, vagy pedig a pantos felcsavaras.
A egy dolog, hogy te milyen hajat szeretnel.
Az pedig mas, hogy a hajad hogyan viszonyul a kivant formahoz.
Sziasztok feltettem a képeimhez, tudnátok ajánlani egy igazi jó fodrászt aki tényleg tud ilyen hajat vágni? Voltam már párnál de sose sikerült ilyenre max csak picit a végéből levágott a másik meg azt mondta hogy ez a fajta nem állna jól nekem mert szerinte vékonyszálú a hajam. Pedig szerintem egyáltalán nem, és nincs is kevés hajam. Ez a fajta frizura tépett vagy lépcsőzetes, nem tudom a fodrászok hogy hívják, lehet hogy azért nem értették hogy mit szeretnék.
Köszi előre is!
További ajánlott fórumok:
- Ti be tudjátok úgy szárítani a hajatokat mint a fodrász?
- Tényleg le kell vágnom a majdnem féléves babám amúgy nagyon szép haját, hogy a későbbiekben majd még dúsabb legyen?
- Terhesség alatt tényleg nem szabad hajat festeni?
- A fodrászok miért ritkítják ki annyira a hajat?
- Tud valaki olyan fodrászt Vácon, aki jól tud női rövid hajat vágni?
- Pécs Kertvárosban ajánlanál olyan fodrászt, aki jól tud hajat vágni és jó frizurát készít?