Flabelos vagy speedfittnes a jobb? (tudásbázis)
Sziasztok!
Végigolvasgattam a hozzászólásokat és látom itt nagyon speed ellenes a légkör :)
A speedfitnes pedig egy fantasztikus mozgásforma, nyilvánvalóan nem mindenkinek. De ha az ember megtalálja a norális helyeket, ott nem fognak egy 55 év feletti hölgygyel végigcsináltatni egy olyan edzést, mint egy mazochista 25 évessel..
Én most járok kb a 10. alkalomnál, a combomon látványos az eredmény, a derekam a csípőm szintén, a popsim pedig kb 5 centivel feljebb van mint eddig.
A flabelost is próbáltam, azt nem tartom semmire.. de minden azon múlik, hogy az ember oda tud e figyelni magára.. oda akar e. Hiába veszel 60 ezerért speed bérletet, ha este edzés után bedörgölsz fél kiló vajaskenyeret. Ez csak úgy meg ha határokat szabsz. Én reggel megeszek bármit, 9 óráig. Utána délben egészséges, minőségi ételeket eszem, főzelék, csirke, rízs, saláta. (Teletálnál vannak fitness ételek, változatosan lehet vele étkezni és nem kell külön főzögetni magadnak) Vacsira pedig alacsony cukortartalmú gyümölcsök ( eper, narancs, kivi, ananász). Nekem ez bevált, persze nem vagyok én se egy modell alkat, a magam 165 cm-es magasságával és 66 kilójával, nem akarom osztani az igét, de az biztos, hogy mióta speedfitnesre járok ebből a 65 kilóból jócskán megváltozott a zsír-izom arány. :)
Hát nálam nem használt, valószínű azért mert pont akkor hagytam abba amikor jó lett volna, csak ugye a pénz...
járt egy pasas, aki állítólag 30 kg-t fogyott.. párom ismeri és pont utánam jött edzeni, és mondta hogy tényleg látszik rajta hogy sokat fogyott.. én semennyit :)
Speedfitness próbatréning (15 perc) 4.500,-
Chipkártya (mely rögzíti elért eredményeit 1.000,-
Speedfitness tréning (20 perc) 6.000,-
Cellulit (narancsbőr) kezelés (15 perc) 6.000,-
Body Relax lazító program (15 perc) 6.000,-
Bérletek
Speedfitness tréning (10 alkalom) 55.000.-
Cellulit (narancsbőr) kezelés (10 alkalom) 55.000.-
Body Relax lazító program (10 alkalom) 55.000.-
1szer 20 perc 7000!
Voltam kb 7szer. Pont bérletet vettem volna, de közbejött egy két dolog így arra nem tudtam már pénzt fordítani. Nálunk legalábbis ilyen drága volt. a Bérlet 60.000...
7000?
és lett eredménye vagy csak egyszer próbáltad?
További ajánlott fórumok:
- Próbálta már valaki a flabélos edzőgépet? Flabélos test vibrációs edzőgép tapasztalatok.
- Hátfájásra jó lehet a Flabelos?
- Miért fájhatott a jobb oldalam, majd a gyomrom flabélos edzés közben?
- Budapesten (főleg a pesti oldalon) hol van olcsón zumba és flabélos edzés?
- Power Plate vagy Flabélos?
- Fehérváron vagy környékén hol a legolcsóbb a Flabélos használata?