Hátfájásra jó lehet a Flabelos? (tudásbázis)
Én a derékfájás miatt próbáltam ki... Ezen ahéten mentem le hétfőn, szerdán és nem fáj a derekam, pedig nagyon szenvedtem tőle. Ráülök a flabira az utolsó 1,5 percre.
Jó lenne ha majd fogyasztana is. :-)
Gyógymasszőr és gyógytornász, aki majd megmondja, mit csinálj. Nem feltétlenül fog gyógytornára járatni, lehet úszás, otthoni erősítés vagy másfajta kezelés is.
A csontkovács és a flabelos teljes mértékben felejtős - ha bárki bármilyen javulást érez tőle, az csak a véletlen műve. Gyógytornász szakosként biztosan állítom.
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
szia drága
nekem a hátfáját az ortopédus által felirt gyógycipő gyógyította meg több év fájdalom mentes vagyok
esetleg próbáld ki
szép napot kivánok Mari
Attól függ, hogy mi okozza a hátfájást.
-ha lelki oka van vagy izomláz a csuklyás izomban akkor jól jöhet, mert ellazít
-ha gerinc vagy egyéb izületi dolog a a fájás oka, akkor nem
Szóval előbb tudd meg az okot. :)
keress jót, van az is
jobbulást!
Anyámnak nagy fokú gerincferdülése van és csak a minden napos gyógytorna segít neki, hogy ne fájjon annyira (összedobtunk neki pénzt és kifizettünk egy gyógytornászt, aki házhoz jött betanítani a gyakorlatokat, mert ha nem.csinálja helyesen az ember, még ronthat is a helyzeten).
Erősíti az izmokat, lassú mozgás és még fogyaszt is.
Ilyenben kellene gondolkodnod.
Attól függ, hogy mitől fáj.
Ha csak a hátizmok gyengék, arra használ(hat).
Nekem más miatt fájt és nem javított rajta - persze eleve fogyás, izmosodás miatt próbáltam ki, mert meg volt repedve a gerincem.
További ajánlott fórumok:
- Próbálta már valaki a flabélos edzőgépet? Flabélos test vibrációs edzőgép tapasztalatok.
- Flabélos szalonba milyen szolgáltatást lehetne még betenni?
- Miért fájhatott a jobb oldalam, majd a gyomrom flabélos edzés közben?
- FLABELOS gépet lehet egészségpénztárral (egészségkártyával) vásárolni?
- Használsz masszázsmatracot? Ha igen, mi a tapasztalat, tényleg jó derék- és hátfájásra, letapadt izmokra?
- Tens masszírozógép jó hátfájásra?