"Fix törlesztőrészlet, árfolyamkockázat nélkül"- olvasta valaki a blikkben azt a hirdetést? (beszélgetés)
Nincs ott, legalábbis a hirdetésben nincs.
Igen, én is olvastam, hogy a legtöbb bank bedobta, hogy 3 évig fix, utána meg ki tudja, határ a csillagos ég...nehéz ügy
Igen kiszámoltuk mi is.
Ha mást hitelt vennénk fel akkor is jóval többet fizetnénk vissza. Sajnos voltunk bankban és ott mivel a netto bérünk "nem elég" ezért nem is kapnánk hitelt. Hiába tudnánk fizetni, a férjem kap feketén is fizetést, de hát ugye a bank ezt nem látja.
Nem tudom melyik bank ilyen nagylelkű, hogy fíx törlesztőrészlet árfolyam koczkázat nélkül hirdeti magát jobb alaposan utánanézni és megfontolni ezt a lépést és inkább személyesen érdeklődni.
Üdv.Ágnes
Így 19.200.000-t fizetsz vissza... ez 60%-os kamat!!!!!!!!!!!!!!
És még egy jóval nagyobb értékü ingatlant is be akar vonni, amire 25 évre jelzálogot jegyeznek be. Vagyis nemcsak az a ház lesz megterhelve amire felveszed a hitelt, hanem egy másik is. Ha bármi van, veszíted mindkettőt!
Tisztességtelen ajánlat!!!
Szia!
Én semmi pénzért nem vennék fel hitelt egy ismeretlen cégtől. Nagyon sokan pont ez miatt(is) dőltek be mostanában,mert ilyenektől vettek fel hitelt. Szerintem nem hiába hirdetik magukat így,hogy fix törlesztő. De ez csak az én véleményem...
Házvásárlás előtt állunk és a múlt héten találtuk a blikkben egy ilyen hirdetést.
Fel is hívtuk (vezetékes szám volt megadva) és azt mondták, hogy 12 milliót 25 évre havi fix 64 ezerért kapnánk, ha van egy nagyobb értékű ingatlan fedezet, mint amit a ház ér.
Szerintetek???
Lehet, hogy én vagyok túl gyanakvó, de semmi cégnév. Egy fiatal hang a telefonban, persze a megadott időpontban képtelenség elérni, csak a délelőtti órákban.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek lehetséges, hogy a lakáshitel törlesztőrészlete a duplájára nő?
- Ki mit tud a törlesztő részletek fizetésének halasztásáról?
- Ti mire figyelnétek lakásvásárláskor, mik a buktatók? (a hirdetést olvasva, illetve megnézéskor)
- Százezer forint körül van a havi törlesztőrészletem.
- Facebookon feladott hirdetést hogyan lehet törölni?
- Most találtam a hirdetést az expresszen!