Fiú és lány között létezik barátság? (beszélgetős fórum)
Figy, ilyen is van olyan is van. Evvel nincs mit.
Nyilvan barat csak az lesz aki tud barat lenni, hasonloan gondolkodik a kerdesben.
Mondjuk ehhez ido, sok kozos tortenet, elmeny kell, ami soran kiderulhet ki a barat.
Akiket en barataimnak hivok, barmilyen nemuek kvazi testveri a kapcsolat. Ok is igy fogjak fel, csaladtagkent kezeljuk egymast. De ez sok kozos tortenet nyomsn lesz igy.
Nem annyi hogy osszejovunk kvzni beszelgetni, lelki szemetesladazunk. Az nekem nem baratsag meg.
én nem vonzodóm mindenkihez, ahogy a barátaim se. fizikailag
akihez fizikailag nem vonzódpom, beszélhetünk akármit, nem fogunk fizikai sikra térni. És ez a pasiknál is így van.
En kb ugyanazt mint a tesosag alatt. A jo tesosag alatt.
Ossze tudunk veszni is, de mindig ottvagyunk a masiknak.
miért kéne mindenkit is akarni megfekttni?'
Nem kell, de legalább törekedni kell rá :)
az elég egyértelmű, ha az ember volt a pasibarátai esküvőjén is mint barát? és összejár velük családosan is?
miért kéne mindenkit is akarni megfekttni? :D miért kéne fizikailag is teetszen az, akivel jókat lehet dumálni?
persze hogy létezik.
persze vannak az egyszerűek, akik szerint nem... mondjuk ők nem tudom az apjukkal is dugni akarnak vagy a tesójukkal? vagy a pasik a hugukkal? mert jajj másik nemű, akkor már csak dugni eleht vele? :D
szerintem ez egy elég komoly IQ szűrő, hogy valaki tud e embrként tekinte a másikra, vagy csak ösztönvezérelten.
olyanokkal nyilván akar bartákozni a fene akik szerint nincs barátság csak azonos nemeken belül.
Létezik, persze.
De vagy dugással kezdődik, vagy dugással végződik, vagy az egyik fél dugni akar a másikkal. Vagy a másik az egyikkel. Vagy felváltva.
Vagy tényleg nem akarnak egymástól testiséget, de ez elég ritka.
Nem. Igazi barátság nem létezik férfi és nő között. Idővel az egyik mindig többet fog érezni, akarni.
Haveri viszony lehet, de igaz barátság nem.
Lehet!
Én a szomszédasszony jányaval haverok vagyunk, és egyben
Az igaz már 1 x majdnem vot valami, de megbeszéltük , hogy ne legyen semmi, mert ha pl , összejönnénk , és neaggyIsten szakításlenne elveszítés van,
Így meg remélhetőleg örök haverok leszünk a kiscsajszival!
Szerintem mást érthetünk barát kifejezés alatt is.
Nekünk olyan, akiért akár felkelnénk éjjel is, hogy segítsünk, nem ugyanazt jelenti, mint akivel kellemesen elsütögetünk egy szombat délután. Nincs haragosunk, bárkivel jól kijövünk, de igazi barát más. Munkahelyi kollektíva csak jó viszonynak számít. Persze ez is áldás, egyre ritkább kincs.
A Fi felvetése nyomán,,én nem elsősorban ilyen szokásos baráti kapcsolatokra gondoltam,,tehát amikor egész családok barátkoznak.Ez természetesen működik.
A fiatalabbak meg,,hát senki fejébe nem látunk bele.
Nyilván te szabod a határokat.