Fisher Price elalvást segítő csikóhal tényleg segíti az elalvást? Van akinek bavált? (tudásbázis kérdés)
5. 4d1491da6a (válaszként erre: 1. - Iloverunning)
2012. jan. 18. 20:54
Szia! Nekünk van ilyen csikóhal és az 5 és fél hónapos Lili lányom imádja. Nagyon hamar elalszik rajta. Szereti nézegetni is ahogy a pocakja gyengén világít.
4. Freny
2011. dec. 10. 11:32
Szia. Nekünk van mindkét gyereknek. A lányom (5éves) csak ölelgeti, és úgy alszik vele, a kisfiam (11hós) viszont igényli, hogy este bekapcsoljam, és mire lejár a zene, addigra elalszik. Annyi a hátránya, hogy éjjel, ha pörög az ágyában, és ráfekszik, akkor bekapcsol. Ő persze nem kel fel rá, de én volt, hogy ijedtemben felültem az ágyon, mikor megszólalt a bébiőrben hajnali kettőkor :)
3. homern
2011. dec. 10. 10:29
szerintem többet érnétek egy természethangos cd-vel.az én fiam csak játszana vele,elalvásnál zavarná a fény,és nem tudna a zenétől aludni :D
(van ilyenünk kutyusban,de nem altatáshoz vettem...)
2. Tevecca
2011. dec. 10. 10:27
Nem vált be, el is adtam. Egy ilyen hüleség sem jött be. Az vált be hogy együtt alszunk, anya ölénél nincs jobb altató
1. iloverunning
2011. dec. 10. 10:22
Fisher Price elalvást segítő csikóhal tényleg segíti az elalvást? Van akinek bavált?
További ajánlott fórumok:
- A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos?
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- A tényleg nagyon nagy túlsúly!
- Értelmes személynevek: pl: Para Zita (A lényeg, hogy tényleges keresztnév legyen, és összeolvasva is értelmes szót kapjunk.
- A 17 hónaposom fél az elalvástól!? Segítsetek!
- 10 éves kisfiam nehezen alszik el, mivel könnyíthetném meg neki az elalvást?