Filmbeli mondatok (beszélgetés)
"A remény akkor is létezik, amikor nem hiszünk benne."
A csodák útján
Az egész az ő műve. Ő tetette a zsebembe
-ugyan, hallgasson!
-még a kabát sem az övé. Tegnap jelentették hogy eltűnt.
-vissza akartam adni, csak kölcsön vettem.
-á, egy becsületes tolvajjal van dolgunk
) Titanic)
"Van, hogy az ötleted lehetetlennek tűnik az egész világ számára, de számodra attól még nem lehetetlen."
14 hegycsúcs: Semmi sem lehetetlen
"Miért van rá szó, ha a csoda nem is létezik?"
Farm, ahol élünk
Aki kukorékolni mer, azt lecsukatom.
(Abigél film)
"Ez a világ csak felkészülés a következőre, és csak annyit kérhetünk, hogy úgy hagyjuk el, hogy szerettünk és szerettek."
47 Ronin
"Utálnod kell az ellenfeled- akkor bárkit legyőzhetsz!"
Egy bajnok születése: Boris Becker
"Királyságot hadsereggel nyerhetsz, de birodalmakat csak szövetségesekkel építhetsz."
Herkules
"– Micimackó! Mi van, ha egyszer elkövetkezik egy olyan nap, amikor el kell válnunk?
– Ha együtt válhatunk el, akkor semmi kifogásom ellene.
– Na igen-igen, úgy könnyű. De… ha nem lennénk együtt? Hogyha én máshol lennék?
– Jajj… de nem lehetsz máshol, hiszen nélküled egészen elvesznék. Kinek szólnék egy olyan bizonyos holnapon, amikor épp nem vagyok elég erős, vagy elég bátor?
– Hát tulajdonképpen…
– És kitől kérnék tanácsot, amikor nem tudnám, hogy merre tovább?
– Micimackó, mi van, ha mégis?
– Mégsem, az nem fordulhat elő…
Ha mégis eljön az idő, amikor nem leszünk együtt, akkor nagyon fontos, hogy megjegyezz valamit!
– Mi az a fontos megjegyezni való?
– Hogy bátrabb vagy, mint hiszed, erősebb vagy, mint sejted és okosabb, mint véled. De a legfontosabb az, hogy ha el kell válnunk, én akkor is mindig veled leszek… veled leszek!"
Micimackó 💕
"Ahhoz, hogy jobb világot építsünk, időnként le kell rombolnunk a már meglévőt."
Amerika Kapitány - A tél katonája
"Vagy kifogások vannak, vagy eredmények. Együtt nem megy."
Különösen veszélyes bűnözők
"A világ egy játszótér. Ezt mindenki elfelejti, pedig gyerekként még mindenki tudja."
Az igenember c. film
"Nem baj ha lekésem az elejét, a vége érdekel!"
Trója c. film
"Néha a kitartás is elég ahhoz, hogy legyőzd a lehetetlent."
Naruto sippúden c. film
"A hiba kijavításának első lépése a türelem."
Star Wars: A klónok háborúja c. film
"Olyan nem létezik, hogy kudarc, csupán nem túl sikeres kísérlet."
Love Guru c. film
"- Néha annyira vágyunk valamire, hogy bemegyünk érte egy befagyott tó közepére.
- Ott a legvékonyabb a jég.
- De ezt te nem látod. Mindenki más igen, csak te nem. Zúzunk a srácokkal, valaki azt mondja nekem: "a befagyott tavadon vagy". Megállok, és gondolkodni kezdek, mert ő lát valamit, amit én nem. Figyelmeztet engem, hogy bármit is csinálok, abba kell hagynom.
- Azt hiszem hátrébb kell lépnem egyet. (...) Majdnem elszúrtam mindent, és azt sem tudom, miért.
- Pont most mondtam: ő a maga befagyott tava."
Dr. Chance c. film
"Annyi vagy, amennyit a szavad ér."
Végveszélyben c. film
"A gazdag csajok lopnak, a szépek hazudnak, az okosok játsszák a hülyét, és a hülyék próbálnak túltenni a többieken."
Hazug csajok társasága c. film
“Egyszer a Mama azt mondta, hogy néha az embernek az összes könnyét el kell sírnia azért, hogy szívében újra legyen elég hely a boldogságnak.”
Forrest Gump c. film
"Ázsiában azt, hogy "igyál egy teát", úgy mondjuk, hogy "kóstold meg a teát". Három kortyban kóstoljuk meg. Az első korty érezteti a hangulatot, a második az ízt. A harmadik megnyitja az elmédet, és felerősíti az érzéseidet."
A tea illata