Figyelmesség fórum (beszélgetés)
szia!
milyen hasonló a történet..:)
olyan lélekbarcsis filligem van... :))
szia Huncutka! :) a nyaram nagyrésze munkával., aztán sikerült mégis csak kéthét szabit összevarázsolni.. persze spontán gyorsan váratlanul egyik napról a másikra..:)) ezt az idöt a családommal töltöttem.. elégkeveset vagyunk együtt és ez már nagyon hiányzott a lelkemnek..:D
és nálad Kedves..?!:)
Szia Bibie! :)
Régen jártunk már idefent. Hogy telt a nyarad? Hogy vagy?
Igen! Mert kell neki a játék, a mókázás, a dal a tánc és a szeretetteljes dédelgetés. Letörölni kicsi szemeiből a könnyeket. Ölbe venni, mesélni neki, és mindig emlékeztetni arra, hogy a világ szép! Megvígasztalni és mosolyt csalni kicsiny arcocskájára!
Szép napot kívánok én is mindannyiótoknak!
ez a nap legyen belsö gyermeküknek..
kellemes játszadozást., bohémságot kivánok Nektek!
szerintem a huncutság oly gyermeki öszinte kedves édes.., hogy imádni való mindenki aki huncutkodik..:)))
én is szoktam... teged már nem is kérdezlek (bocsi) Te vagy a fö Huncutka..:)))
mitöl huncut egy huncutka..?!
figyelek még..:DDD
huncut egy jó kedvünk legyen..:)))
Köszönöm a figyelmed! Megtisztelsz vele. Szeretném, ha megajándékoznál egy édes és huncut mosollyal!......ÍÍÍÍGY NI!!! Köszönöm szépen. Nemcsak figyelmesség, de mosoly is szükséges, hogy a lelked felviduljon!!! Visszamosolygok jó?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD !!!
a figyelmesség egy olyan cselekedet., amire érdemes idöt szakitani...:))
- figyelek most Rád!:)
További ajánlott fórumok:
- Hol vannak a figyelmes férfiak?
- Segítsetek! Hogyan lehet egy 6 éves gyereket rávenni, hogy összeszedettebb legyen, gyorsabb, figyelmesebb?
- Mennyire nagy kérés egy kapcsolatban néhány apró figyelmesség?
- Ajánlanátok egy nagyon megbízható, kedves, figyelmes bőrgyógyászt Szegeden?
- Meddig szeretet (megóvás) & figyelmesség, honnantól féltékenység?
- Tud valaki nagyon lelkiismeretes, kedves, figyelmes gyermek fogorvost? Ahol fájdalommentesen tudnák kezelni 5és fél éves gyermekem?