Fiatal...."öregek klubja."... bejelenkezni itt.... (beszélgetés)
hát az idő az nem áll meg
és idős korban mintha gyorsulna az idő repülnek a napok
Bizony repűl az idő most volt uj év és lassan szeptember lesz itt a karácsony..................
elrepült egy ujjabb nap..megint.és rajtunk nem fog az idő?
hát az idő sokkal gyorsabban telik...azt veszem észre
furcsa dolog mikor a gyerekek szemünk előtt anyukákká apukákká lesznek....
... én is írok egy kis helyeset. ;) ... reggelente, ahogy jövök dolgozni, egy idős bácsi - 80 körül - akkor szokott sétálni (ez kb. egy-két éve tart)... tipeg a botjával... eleinte mosolyogtam rá, aztán köszöntünk egymásnak... aztán megkérdeztem hogy van, kicsit beszélgetünk... és ösztönösen kicsit hozzáértem a karjához, megsimogattam... és tegnap reggel már automatikusan nyújtotta a karját felém, annyira aranyos volt, annyira érződött, hogy kell neki, hogy hozzáérjek kicsit... aztán ma reggel később indultam... jövök ki az úton... hát kb. 300 m-rel már a másik irányban járt, és onnét integetett nekem. ... nem tudom magyarázni az érzést.... egyébként kell? :)
Ahonnan jöttél, ott már nem hiányzol. Lassan több van már mögötted, mint amit még előre látsz. Egyre több az emlék, a furcsa ismerős ("Honnan is?") Nem lelkesít már annyira egy új kaland igérete, szívesebben játszol talán az elmúlt évek emlékeivel. Fellöktek megint, ki tudja hányadszor -nem harcolsz már. leporolod magad és mész tovább, hiszen így szoktuk, "ez az Élet"....Ez? És vagy már olyan bölcs, hogy ne osztogass bölcs tanácsokat. ("Minek? Kinek?") A gyerekeid felnőtt emberek. Nem érnek már rád, várod hát a ritka ünnepeket. A napok a metronóm egyhangúságával sorakoznak. Tik...tak...tik...tak..tik...tak..tik...tak.. (Valahol vol már egy ilyen topik.)
hát mondhatjuk mienk a jövő de inkább a múltunk a nagyobb...
58 múltam, van egy 20 éves lányom, na próbáljak mellette vén szatyor lenni!
az adatlapomon a mi korosztályunk néhány nosztalgia száma ma fözés közben hallgassunk nosztalgia zenét
Lásd:
54. számú hozzászólás
Tiszteletre méltó???? Azért annyira öregek még nem vagyunk...tán!! :)))
Tiszteletre méltó, az olyan fehérszakállú, nagyon komoly öreguras...bocsi Alföldi, az öregúr nem neked szólt!! :DD
én egy nehéz ember vagyok mindenre értve is
Válasz az 50. és 51. hozzászólásra
Aranyosak és amit én a 49. hozzászólásomban írtam, tiszteletre méltóak.
Nem félre érteni ám!!!!!!!!!!!!!!
Milyenek vagyunk?
Te, milyen vagy?
olyan öreg vagy olyan......
Minden tiszteletem a tiétek, olvasgatom a fórumot és szeretnék majd olyan lenni mint ti.
valamikor a közgázra jártam és kibuktam hát a képességeket ez ott jol mutatta
el egy kort ..ha erre gondolsz igaz.. vagy egy gond hegyet ez is igaz ráadásul magam építettett
Most meg mások tartanak értelmesnek...tehát azért valamit elértél!! :))
Az értelmet szerencsére nem diplomához mérik, mint ahogy a diplomát sem feltétlenül az értelemhez.
A saját tapasztalatnál nincs nagyobb és jobb tanítómester.
valamikor értelmesnek tartottam magam de akkor némán sakkoztam szóval ma már nincs igy ez se...
de az értelem is relativ nekem se diplomám se doktori cimem...csak az a sok emlék lett enyém mi hátammegett már
Egy pergő nyelv sosem hátrány, főleg ha ész is társul hozzá, tehát nem panaszkodni! :D
bár jol tartanám valamikor az volt a bajom hogy vézna sovány vagyok hát most az ellenkezője az egyik térdem nagyon rossz állapotban van csak a nyelvem és talán az eszem pereg de ebben se vagyok biztos hisz a szenilisséget magunkon vesszük utoljára észre...
Gratulálok, hogy 100 éves létedre ennyire jól tartod magad, ha tegezhetek egy ilyen "aggastyánt". :)
hát hozzád képest mi duplájuk vagyunk de a tapasztalatunk talán nem lesz felesleges neked se
További ajánlott fórumok: