Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Fiatal, szingli nőként felregisztráltam a Tinderre.
Bevallo... (beszélgetés)
igaz,hogy a negyvenen már túl vannak.
Gratulációm az ifjú párnak, és kívánom, hogy legyenek nagyon boldogok.
Persze, lehet kifogni normális partnert mindenütt. Nekem is volt olyan kolléganőm, aki párkeresőn találta meg a párját, igaz nem a Tinderen.
én ugyan nem tudom,nem mintha érdekelne.
nem tudom,hogy a lányomék melyiken ismerkedtek meg,de nemrég volt az esküvőjük.de az biztos,hogy szépek,szerelmesek.
Hát igen, 100-ból 98 férfi selejtes, bezzeg 100 nőből 98 nő főnyeremény, ugye??? 😂
Meséljétek a tudod kinek!
Még is mennyi kell? 2 már van nem? Ja mert nincs fenn Vin Diesel. :D
Kinezetre sztem abszolut nem gazok (van olyan is de sok jo pasi is van)
Paran inkabb azert gazok mert parba allnak aztan nem irnak ha meg rajuk irok baxnak valaszolni
Ez 50%
Akkor olyan 35% aki ir de valami extra unalmas szart vagy kurasos huly€seget
15% azert egesz ok
Most onnan talizgatok meg dumalok egy pasival tok rensbwn van csak nemtom lesz e ebbol valaha kapcsolat😂
Barátnőm Tinderezett egy ideig, neki sem volt jobb a véleménye, bár őt rendszeresen felcsípták olyan pasik, akikről kiderült, hogy csak szex partnert keresnek, mert nősek és/vagy 1-2 évtizeddel korábbi képeket raktak fel profilképnek.
Ajjaj, úgy látszik, nem vagyok otthon a Tinderben 😁
Tinder-párja nincs.
"Hogy működik a párba állás a Tinder®-en?
Mindkét felhasználónak jobbra kell húznia ahhoz, hogy párba álljanak."
Ha egyik sem tetszik, akkor talán nem kellett volna 3 napja szakítanod!
Hááát, simán el tudom képzelni, hogy nem az a baj, hogy magasra tette a lécet.
Magyarul arról panaszkodsz hogy tul nagyok az igényeid.
További ajánlott fórumok: